Japánba utazott Orbán Viktor miniszterelnök. A tokiói Dzsószai Egyetemen tartott beszéde után a kormányfőt a közönség faggatta a magyar eurócsatlakozásról is, amire azt válaszolta, hogy erről szerinte nem években, hanem évtizedben vagy évtizedekben kell gondolkodni....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Én úgy gondolom(és a munkatársaim is), hogy valamikor 2020-22 környékén lehet nálunk Euro - cca. 430.- Ft-os árfolyamon.

(Úgyhogy ne nagyon várja senki, mert most hirtelen olyan mértékű árfolyam korrekcióra lenne szükség, amibe beleroppanna a lakosság és az ország is.)
EcsiAntal
Minek ide euró legyen erős forintunk eu .előbb utóbb bedől .
Kala Majka
Én tudom, mikor lesz Euró Magyarországon! Még Fekete János idejében megismertem a trükköt hozzá, amikor őkelme jenre váltotta át az ország dolláradósságát!

Pontosan az Euró bedőlése előtt KÉT NAPPAL lesz Eurónk!
martinpalermo
Majd mikor a Trójai faló versenyt nyer az Epsom Derbyn! Vagy a veréb kardot ránt!---Vagy a kavics kivirágzik! válassz Viktor:-))
lajospapa
Mi a francnak az euró? Akkor nem lehet unortodoxozni. Az meg látjuk milyen jó dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.