A Századvég novemberben készített közvélemény-kutatása szerint a Fidesz tovább erősödött az előző hónapokhoz képest, a legnagyobb ellenzéki párt, az MSZP pozíciója stabil, a Jobbikra a választókorúak 7 százaléka szavazna, míg az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció támogatottsága a parlamenti bejutási küszöb alá esett.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ettől már nem fognak elhatárolódni ugye? Vagy ez csak egy kis "esőutánköpönyeg" seggnyalás a múltkori bakiért?
nyanya001
Azt a rohadt NAV-os kiszólást nagyon rendbe kell tenni
mert baj lesz igaz ? Nyaloncok !
coni
A Századvég emeli a tétet. Eddig csak attól határolódott el, hogy az egykulcsos adó a legszegényebbeket sújtja ( ami sajnos a lakosság 80 %-át jelenti mára), most pedig a sok százmillióból megrágalmazott legnagyobb ellenfele, Bajnai a parlamenti küszöböt sem lépi át.
Ideje szólni a CÖF-nek, ne költsön ennyit Bajnai lejáratására, mert nem kell félniük attól, hogy Bajnai hatalomra kerül és elszámoltatja azokat akik az elmúlt években lerabolták az országot. Vagy mégis jobb félni, mint megijedni?
Eddig még választáson soha nem igazolta vissza a Fidesz a közvélemény kutatásokat, most sem fogja.
A Tündik bündije
@nyanya001: Ugyanez ment a szép emlékű - mellesleg szintén a Fidesz által pénzelt - Gallup esetében is 2001-2002-ben. Ahogy közeledtek a választások, úgy kapott tőlük hétről hétre a Fidesz plusz 2-3 százalékokat, az ellenzék meg ugyanannyit mínuszban, még végül már valahol 65-25 volt az arány egymással szemben. A választási hétvége előtti napokban aztán már a számokkal sem játszottak, csak bedobták a "Minden fronton elsöprő erejű Fidesz-győzelem" szalagcímet. Viszont végül ami igazán elsöprőnek bizonyult, az a csúti pocak beszáguldása volt a grazi klinikára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.