Elképesztő videót publikált nemrégiben az index.hu. Muszlimok és zsidók közösen gyűjtöttek magyar romáknak: ez lett a vége. Talán tanulságos... A videóhoz a látottak miatt még nem tudunk mit hozzáfűzni, ezért egyelőre nem is kommentálunk semmit, csupán megmutatjuk.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Orsós Rodrigó
Minek kell segélyt vinni nekik? Hogy még jobban szaporodjanak? A magyar fiatalok százszor megfontolják, hogy egy gyereket is bevállaljanak-e, mert bizonytalan, hogy fel tudják-e nevelni tisztességesen, addig ezek halomra sz@rják a kölyköket. Ebből élnek, a hülye állam meg fizet nekik a kölykeik után. Gyanítom, hogy azok sem munkából fognak majd megélni ha felnőnek, ahogyan a szüleik sem.
A cigány öregasszony panaszkodik a videóban, hogy milyen kevés a nyugdíja, de azért cigire csak futja neki valahogy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Az öreg nőnek robothangja van :D Amúgy meg szánalmas az egész.
sokanvagyunk
Az utolsó mondatnál elvágták az adományhozót, látva az adományozottak viselkedését: "...ember módjára kellene viselkedni".
Mobil123
@sokanvagyunk: Ezek nem tudnak úgy viselkedni . De Bennünket b@szogat a világ miattuk!!
sokanvagyunk
@Mobil123: A 150 kilós alultáplált sóhaja az ingyenkajáért... - a 28 ezres nyugdíj emlegetése, de meg nem kérdeznék, egy épp nem fiatal cigány hány nap munka után kapja ezt! (évet nem merek írni)
Mobil123
@sokanvagyunk: Hát szomszéd tudod, mert a "cigányok " megérdemlik! A magyar meg menjen külföldre dolgozni, ha meg akar élni, eltartani a családját, ill. megy családostul!
Ezeknek meg inkább gyűjtenek csak NE menjenek oda hozzájuk az országaikba, a szomszédjukba!
Csizmás Kond
Másfél-pár cipőt kapott...azt mondja jó lesz tűzre...
YAK
Ez már a District 10?
Bármikor lehet reprodukálni ezt a pörpatvart amerikai iskolásokkal, öt darab iphone szétosztásával.
varrólány
Némely magyar sem különb , amikor volt az akciós sajt akkor is veszekedés volt, nem tudom már melyik áruházban.
Január
Rendben van, segíteni kell az rászorulókon, de elnézve ezeket az embereket jól tápláltak, elég jól öltözöttek, viselkedni, azt nem tudnak, ki is tanított volna nekik ilyesmit...
Sajnos láttam már az utcán 3 gyerekes magyar mamát, akikről messziről lerítt a szegénység, a kilátástalanság. A gyerekek soványak, szinte alultápláltak voltak, a mama úgy szintén. Ruházatuk is nagyon szerény volt, de tiszta. A két nagyobbik gyerek kézenfogva ment a mama előtt, a mama pedig cipelte a kisebbet.
Nagyon megrázó kép volt...
bakegya
No comment!---"Hasítunk"---üzente nekünk a felkelő Nap országából "bajtársias" hangulata magaslatáról OrbánUSvicktorUS DÍSZDOKTOR.
Erre lájkolhatnának a facebookon is a bajtársak!
Meine Ehre heisst Treue
@Mobil123: Ezért nevezem ezeket beszélő állatoknak. Ember nem él és viselkedik így.
tivoli
Mert ez az "adomány" arra volt jó, hogy ismét legyen min csámcsogni. Eleve ruhaneműt nem lehet igazságosan elosztani, persze, hogy mindenki a neki tetszőt szerette volna.
Kíváncsi volnék, hogy más embercsoportok hogyan osztozkodnának a közéjük vetett koncon.
YAK
@tivoli: Menj el bálabontásra. Vagy mikor megnyit egy új fashion bolt tömve kínai szarral. Egymást tépi a sok tűsarkú hiéna. Komolyan dögevő fejük van, a tartásuk meg zombivá válik, mert ki kell számolni, hogy a nyolc másik ugyanolyan trágyarakásban mennyibe kerül ugyanaz a huszonötödik pinatakaró.
tivoli
@Mobil123: A muszlimok meg a zsidók foglalkozzanak azzal ami a sajátjuk, és ne a "mi cigányainkra" gerjedjenek.
martinpalermo
Adakoztaaak?na ez merőben új!Annyit kell vinni hogy ne tépjék szét egymást érte.Nem csodálnám,ha a Svéd királyi TV--nemsokára bemutatná,mint magyarországi életképek.
tivoli
@YAK: Pontosan. Pedig ott zsidó, muszlim dámák szoktak rendszeresen megjelenni ruhatár frissítésre. Mennyivel különbek a cigány asszonyoknál?
tivoli
@martinpalermo: Mondod ám a tutit. Mennyi az az annyi?
tivoli
@Meine Ehre heisst Treue: Széklet, vizelet rendben?
martinpalermo
@tivoli: Könnyen ki lehet filózni,,tudom kinek küldöm, ismerem a létszámot a szükséges dolgokat.És ami a lényeg,nem veszek el belőle saját,s barátok hasznára,a rászorultak kárára.
Kala Majka
Íme a pozitív diszkrimináció diszkrét bája.

Semmivel sem más, mint negatív formájában volt anno.
nehogymá
YAK emlékszel az elsö lappföldi mikulás látogatásra?amikor a felnöttek a földön kusztak versenyt a gyerekeknek dobált szalon cukorért?annál undoritóbbat még nem láttam.voltam néhány nagycsaládosoknak szánt rendezvényen,nem csak nagy családosok lehettek ott.ez egy kis környékbeli egyesület.mi a gyerekek miatt jártunk.tanyasiként ugy gondoltam jól jön a társaság ,haverkodjanak .ott is volt aki hajtotta gyereket,hogy egye az ingyen parizeres kenyeret.nem sok olyan volt köztünk (jó 1o évvel ezelött)aki tényleg rálett volna szorulva az ingyen kajára.ami nem volt ingyenes mert tagdijat fizettünk.nem mentünk sokszor,rá is hagytuk mert rossz volt nézni ,hogy kivetköznek magukból a potyáért.mint a döglegyek.voltak kis versenyek ott is még fel is lökte a gyereket egy marék müanyag bizbaszért.mi külön játszottunk ,egy rakás gyerek jött oda mindig,mert egyébként focinál is letarolták öket.a 6 éves fiam is megboritotta egy tahó foci közben,mert odáig nem jutott el az esze,hogy gyereknapon a gyereknek kéne játszani nem neki megmutani milyen f za gyerek ha véletlenül nem a kocsmában vedel,attól kezdve nem jártunk.az ocsmányság nem fajta függő.
Orsós Rodrigó
Minek kell segélyt vinni nekik? Hogy még jobban szaporodjanak? A magyar fiatalok százszor megfontolják, hogy egy gyereket is bevállaljanak-e, mert bizonytalan, hogy fel tudják-e nevelni tisztességesen, addig ezek halomra sz@rják a kölyköket. Ebből élnek, a hülye állam meg fizet nekik a kölykeik után. Gyanítom, hogy azok sem munkából fognak majd megélni ha felnőnek, ahogyan a szüleik sem.
A cigány öregasszony panaszkodik a videóban, hogy milyen kevés a nyugdíja, de azért cigire csak futja neki valahogy.
Orsós Rodrigó
A MAZSIHISZ inkább kotond adományozott volna nekik!
tivoli
@martinpalermo: Na, így már kerek. Szerintem amit felsoroltál, mind fennáll negatíve ennél az "adománynál". Nem véletlen, hogy ócska cipőiket még a lenézett cigányok is tűzre valónak szánják.
martinpalermo
@tivoli: A király juhásza,mese ,életképei Magyar módra.A"viszek is meg nem is"Ez van:(
Meine Ehre heisst Treue
@tivoli: Köszönöm rendicsek. De látom nálad súlyos mentális zavarok vannak.

Egyébként nem a cipőt kellett volna tűzre dobni...
Meine Ehre heisst Treue
@Orsós Rodrigó: Véget kellene vetni (el se kellett volna kezdeni) megélhetési alien-gyártásnak. Finoman szólva nem korrekt a tisztességesen dolgozó, adót, járulékot fizető emberek kárára támogatni ezeket.
Kala Majka
Egyáltalában nem a segélyezés volt az akció célja, hanem a magamutogatás, milyen nagyszerű fickók is vagyunk mi, akik nem csak sarcolunk, hanem adakozunk is.

Hogy kiéből az más lapra tartozik ugyebár.

De NEM TUDTOK ADAKOZNI SEM!

Koncot vetettetek az emberek közé, aki kapja marja alapon.

Ráadásul RASSZISTA módon. Mert egyáltalában nem a szegénység enyhítése lehetett cél, hanem az etnikai célcsoport beszervezése a választásokra.
tivoli
@YAK: A Pennyseknek egyértelmüen sikerült bemutatniuk a világnak, hogy a magyarok milyen cigányok.
tivoli
@Kala Majka 10.42: Minden szavad bizonyítható!
tivoli
@Meine Ehre heisst Treue: @Meine Ehre heisst Treue: Mehetünk együtt egy célintézménybe, csak más - más osztályra.
Meine Ehre heisst Treue
@tivoli: Te indulhatsz, de én nem kérek semmilyen intézményből. lévén, nekem nincs szükségem rá.
tivoli
@Meine Ehre heisst Treue: Téged majd visznek hosszú ujjúban, hátul megkötősben :-)
outsider
Cigányok. No comment.

Ezt a carfinder oldalt másoknak is bedobálja a propeller?
Ez is milyen cigányos már:)
Desischado
Szégyen, és undorító, látvány! De ez kell, még jobban leégetni az országot! Már azon gondolkodom, hogy letagadom, hogy magyar vagyok! Bár nem járok külföldön. De aki ezt megnézi, bele sem merek gondolni, mit tarthat rólunk!
Meine Ehre heisst Treue
@tivoli: De ha engem visznek, akkor becses személyed is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.