Dávid Ferenc korábban több médiumnak is úgy nyilatkozott, hogy az új takarékszövetkezeti törvény bizonyos feltételek mellett lehetőséget ad a betétek zárolására. Elhatárolódik tizenkét takarékszövetkezeti vezető Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkárának sajtónyilatkozataitól, mivel ezek szerintük nemcsak a takarékszövetkezeti tagság, hanem az ügyfelek, betétesek körében is indokolatlan aggályokat szülhetnek. Dávid Ferenc korábban több médiumnak is úgy nyilatkozott, hogy az új takarékszövetkezeti törvény bizonyos feltételek mellett lehetőséget ad a betétek zárolására.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Bármikor lenyúlhatják ezt is mint a magánnyugdíjat !
Szvetlana
@nyanya001: De le ám! Lehet államosítani. Majd jön a magyarázat, hogy különszámlán kezelik, na azt meg leshetjük:))
pbalage
a lényeg, hogy olyan intézkedéseket kell hozni, hogy az egyszerű békemenetes fel se tudja fogni a 6 elemijével, aztán majd a pincérnő gabika úgyis megmagyarázza nekik, hogy ez az ő érdekük volt.
verőce21
Áll a bál!(?) (És kik lesznek a főszereplők? ) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.