Különösen nem egy olyan kultúra vendégeként, ahol ez a fajta önhivatkozás inkább a megvetés forrása lehet. Így az a jelenet, mely Orbán Viktort, a különben igen művelt hölgyekből verbuvált gésák közt ábrázolja némi lenézést sugalló pózban, könnyen az indiai kézcsók szintjére „emelheti” a képet.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Fogalma sincs kik azok a gésák - gondolom egész mást hisz és ezért feszeng - pedig nem kellett tradicionálisan térdelve kis asztalnál ülnie - egyáltalán tud még letérdelni?
A másik kép sokkal rosszabb - a felesége tejesen össze van törve- a testbeszéde borzasztó üzenetet közvetít. Elválni nem ehet csak elfogadni amit a sors kimért - bár ebben nem hiszek ..
JAJMÁR
Nagyon szerencsések, hogy nem fotómodellkedésből kell megélni. A fotóst meneszteném, rossz a beállítás, rossz szögből fényképezett. Az első képen mindenki másfelé néz, "unatkoznak". A másodikon is feszengenek, látszik, hogy kényelmetlen az ülés. Ráadásul kissé felülről van fényképezve.
Amúgy meg teljesen mindegy, nekem is vannak rosszabbul sikerült képeim, (lehetnek, nem vagyok fotómodell) nem az minősíti az embert, hanem amit tesz.
GeoCravker
@JAJMÁR: Az, hogy vannak rosszabbul sikerült képek, természetes. Bárkinek lehet. Azonban ezeket nem okvetlenül kell szórni a népek között. Kitenni a FB-ra, stb. Csendben eldugja, kitörli az ember. Akkor is, ha nem miniszterelnök.
Amellett egy min.elnöknek legyen olyan kommunikációs szakembere, akit ilyenkor meg lehet kérdezni.
Ha ne lehet megkérdezni, nem kérdezi meg, és az nem mer szólni, az is jelez valamit.
GeoCravker
@Nil: Igen, valószinüleg összekeverte a gésákat a sarkiakkal. Holott lehet, hogy a két gésa bármelyike műveltebb, mint a teljes kabinetje összesen. Amellett a képen látszik az eltávolító lenézés. Ez óriási illetlenség. A japánok elég hiúak a kulturájukra. Ahogy a kinaiak is. Elég, ha tiz percig beszélgetsz bármelyikükkel.
Lehordhetod a sárga földig, megtaposhatod, és személyében leköpheted. Láttam ilyen helyzeteket, ha nem is én voltam a dolgoztató. De történelmi tény, hogy a császársgaikat leszólva ölnek.
Egy ilyen képet ilyen esetben
a/ Nem hagyok elkészülni
b/ Legalább nem terjesztem.

A Padon ülő képen az látszik, hogy nem tudni milyen előzmények után készült, de az Orbáncsalád egymától is feszülten elhatárolja magát, és a japán kísérő hölgy is azt sugallja: "én nem ezekkel vagyok"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.