Czeglédy Csaba szombathelyi MSZP-s politikus oldalán beszélték meg szocialista képviselők, mit gondolnak a NAV-vizsgálóbizottság elutasításáról. Volt szó „drogos pesti firkászokról", „nácikról" és a „liberók" kezében lévő médiáról, valamint „puha pöcsökről”… Pillanatkép egy - állítólag - kormányváltásra készülő párt mentális állapotáról.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
@nahát: elnézést a pontatlanságomért :-)
ami biztos: balfaxok.
coyote3
Tökös gyerek volt mindig is a földim. Ahogy anno Churchill mondta: Még az ördöggel is... Szóval itt arról (is) lenne szó, hogy ha eltűnik az az 1700 milliárd, akkor a választók és az adófizetők, ne meg az ország érdeke is, hogy előkerüljön és szépen becsorogjon az államkasszába, mert ott a helye. És itt NINCS helye a Mesterházy féle álságos "moralitásnak"! Minden parlamenti párnak KÖTELESSÉGE az ország érdekét szem elött tartani!!!
genyó kapitány
Kéz-kezet mos.
Egy tőről fakad az összes.
Hellcat
Mintha számítana is valamit hogy elcseszik vagy nem...a fidesz az elmúlt pár évben mélyen bealapozva betonozta be magát mindenhova. Ha vért izzadva fejen állva küzdene együtt a baloldal akkor se érnének szart se. Így meg hogy szerencsétlenkednek meg főként. A fidesz rágalmazós mocskolódó politikája bőven 2010 előtt eldöntötte mi lesz itt az következő 10-20 évben.
coni
Én már azon is erősen elgondolkodtam, hogy egyes MSZP-seknek mire volt jó, hogy kiszivárogtatták az őszödi beszédet, tudva, hogy ez az MSZP halálos ítélete lesz.

De leginkább azon csodálkozom, hogy ezek az árulók ma is a párt oszlopos tagjai.
Ellenséggel egy ágyban tipikus esete, biztos kudarc, ami remélhetőleg az E14-et fogja erősíteni, mert ők valóban le akarják váltani Orbánt.
human
Én az mszp helyében azonnal kirúgnám azt a főokost aki a jobbikosokra hivatkozva nem támogatta a vizsgálóbizottság létrejöttét. Sikeresen elébe mentek a pofonnak megint, mint a bajai videóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.