A minap az MSD Pharma Hungary Kft. jóvoltából egy reggelivel egybekötött sajtótájékoztatóra kaptam meghívást, amelynek a témái a magyarok szeretkezési-védekezési szokásai voltak. A sajtótájékoztatón sajnos nem tudtam részt venni, de Bognár Márta PR asszisztensnek...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikk
@varrólány: Érdekes téma, amiről beszélni kell...
varrólány
@cikk: Köszi ,elolvastam! A felmérések azért csalókák lehetnek , mert ugye úgysem ellenőrzik le ki mit mond vagy ír le.
De az bizony igaz, hogy ömlik az állítólagos felvilágosítás a médiákból ,meg szabadon lehet beszélni a szexről mégis döbbenetes (a cikkben is említve van) hogy mennyire felelőtlenek az emberek. A kölcsönös felelősség vállalás az egyik legfontosabb.
A nőknek meg persze még jobban kellene vigyázniuk. Két értelmes ember megbeszéli a szex előtt a védekezést , és nem utólag fogják egymást vádolni a felelőtlenséggel.
Most meg mintha a fiatalok is lazábbak lennének hogy kapják a HPV oltást , úgy gondolva hogy teljes védettségük van.
Alkalmi partnernél meg kötelező az óvszer. Még ha nélküle jobb is a szex, de legalább biztonságosabb.
cikk
@varrólány: A felmérések csalókák, ahogyan írod, de az eredmény ledöbbentő, hogy mennyire nem lényeg a védekezés... Az egy dolog, hogy a nem kívánt terhességeket legalább megakarják előzni, de a betegségekre is gondolni kellene, főleg fiatalon. A nagyi korosztály már nem igazán dönt az alkalmi partnerek mellett... Egyetértek veled abban, hogy előre meg kell beszélni a védekezés módját és nem utólag kell vádaskodni. Az óvszer addig kötelező, amíg nem ismered a szerelmed és nem tudod biztosan, hogy bízhatsz benne, bár a nagy szerelem idején sokan elfelejtik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.