A tegnapi tüntetés és ellentüntetés mérlegét megvonva egy mondatba sűríthetjük a tanulságot: a Magyar Hajnal megmutatta farizmát, az Antifasiszta Hálózat pedig a karizmát. Na jó, karizmáját. Ritkán sikerül szélsőjobboldali szervezet, mit szervezet, párt legelső akciója ilyen ügyetlenül – az ellenük demonstrálók, ha nem is voltak számszakilag többen, mint az új politikai alakulat egyenruhásai, de sikerrel söpörték szét a fasisztoid beszédeket. Sikerrel és szirénával.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Érdekes cikk valóban.

Pimasz és nagyon jól bemutatja, hogy a zsidóságot a XX. századra már sikerült vallás, illetve nép helyett politikai szakmává zülleszteni.

Már zsidónak sem kell lenni ahhoz, hogy valaki mesterlevelet kapjon belőle. Untig elég, ha jól házasodik, vagy képes akár naponta is bérmálkozni.

Ráadásul olyan szakma, amit nem is a zsidók találtak ki, mert azt nem igazán lehet rájuk fogni, hogy ők találták volna fel a világbirodalmat, hiszen Nérótól, az utolsó USA-elnökig éppen elég sok szakmunkás dolgozta ki hozzá a módszereket, amíg ezt a tökéletes formát elérte a szakma.

XXI. századi sajátossága mindössze annyiban tér el az előző századok sajátosságaitól, hogy ráépítették a holokausztra és a zsidó nép sajátságos történelmére. Így lett a szakma valódi és bibliai felségjeléből, a 666-ból bemutatásra szóló Dávidcsillag, hiszen a sátán jelével egyik szakma sem szívesen dicsekszik.

Ne vállaljátok fel a megbízatást! Azonnal el is múlik fejetek felül a náciveszély! A többi nép feje felől pedig a 666-os rémuralom!

Mi más lenne a bibliai küldetésetek, ha nem ez???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.