Az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának ellenőrző albizottsága hallgatta volna meg a NAV-botrány kirobbantóját. Horváth András úgy értesült, a Fideszesek nem mennek el, úgyhogy határozatképtelen lesz a bizottság.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ha jól értem már az mszp is részt kíván venni a vizsgálódásban. Ennek azért örülök, mert nagyon maguk alá vágtak azzal, hogy inkább azon fintorgtak, hogy a jobbikkal kell egyet érteniük, mint hogy azon lettek volna, hogy kiderítsék mi zajlik a NAV-nál. Remélem megjött az eszük és így is marad.
Sede
van annak némi diszkrét bája, amikor a bűnszervezet a saját bűneit vizsgálgatná...
Vizual
@human: Megint Mesterházy sz@t a levesbe. Mert ugye azt mondta, hogy a jobbikkal nem ír alá. De a megoldást kicsit késve adtak.
human
@Vizual: Csak megérzés, de szerintem Mesterházy nem maga döntött úgy.
Desischado
Kiváncsian várom, mi lesz a "kivizsgálásból"! De nem sz@rnak a saját fészkükbe! Sáros az egész banda, ezért kussolnak ennyire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.