A Kormány előteremtette a 2009-ben meghirdetett Panel II. program lezárásának fedezetét, így közel 8 ezer lakás felújítása kezdődhet meg országszerte - jelentette be Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter 2013. november 26-án, Győrött. A tárcavezető 60 millió forintos támogatás elnyeréséről szóló dokumentumot adott át egy helyi társasházi lakóközösségnek a legtöbb támogatott lakást számláló városban. A miniszter elmondta, hogy az elmúlt három évben elvégzett beruházások révén 215 ezer család otthona vált energiatakarékosabbá, ezzel is csökkentve a háztartások rezsiterheit....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ez a 2. "chf-es program beindítása volt. Felújítják, lezárják a kéményeket mert a szigetelés lmiatt nem kapnak a gázüzemű berendezések elég oxigént és haveri cég hatalmas összegért felújítást ajánl fel miközben ltp -re késztetik az embereket, mert legtöbb lakótelepinek nincs, amelyek közös költség módjára behajtható, és kilakoltatható az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.