Meghalt egy bántalmazott csecsemő Kaposváron, a rendőrség emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtök este.

Orbán Zoltán a rendelkezésre álló adatok alapján elmondta: szerdán az esti órákban kórházba szállítottak egy csecsemőt, akit az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint olyan súlyosan bántalmaztak, hogy életét vesztette.

A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést és a tanúkihallgatásokat az elkövető azonosítása és elfogása érdekében – tette hozzá.

Az MTI értesülése szerint egy öt hónapos csecsemő az áldozat.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Horizont: Az éhenhalás ,százezerből egy.A családon belüli erőszak viszont nagyon dívik diplomás körökben.Láttam én már primitív diplomást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mert
@feri57: Végignézve a profilodat
"feri57 profilja"
látható, hogy te kiket védesz...
Desischado
@darwin: Megkérlek, ne sértegesd az állatokat! az állat védi, szeretgeti a kölykét! Saját magam láttam, nemegyszer! Tehát a mondatod helyesen úgy szól, "Ezek nem emberek, hanem paraziták!"
Desischado
Még annyit, hogy ha a kezembe kerülnének, ott döglenének meg!!! Gyerek, állat kinzók, és gyilkosok előttem nem állnak meg! Agyon kéne az ilyet ütni, de úgy, hogy sokat szenvedjen! Miféle lény az, aki képes egy pici babát bántani!!! Hiszen szegényke csak sírással tud kommunikálni, azzal tudja jelezni, ha valami baja van!!! Mikor az ölembe veszem a pici unokahúgomat, úgy érzem, enyém a világ! Jaj lenne annak, aki egy újjal is hozzá merne nyúlni!!!
feri57
Aki gyerekekre kezet emel, annak eltörném nyomban bárki legyen az, bármilyen rasszban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.