Meghalt egy bántalmazott csecsemő Kaposváron, a rendőrség emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtök este.

Orbán Zoltán a rendelkezésre álló adatok alapján elmondta: szerdán az esti órákban kórházba szállítottak egy csecsemőt, akit az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint olyan súlyosan bántalmaztak, hogy életét vesztette.

A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést és a tanúkihallgatásokat az elkövető azonosítása és elfogása érdekében – tette hozzá.

Az MTI értesülése szerint egy öt hónapos csecsemő az áldozat.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Horizont: Az éhenhalás ,százezerből egy.A családon belüli erőszak viszont nagyon dívik diplomás körökben.Láttam én már primitív diplomást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
X-ray
@mert: Gondoltam, hogy megint ezek...
Sede
@Szvetlana: főleg az agyonpátyolgatott "rejtett erőforrásoknál"...
Szvetlana
@Sede: én már nem tudok megszólalni sem...
Ha erre sem hoz a kormány hathatós intézkedést, ...nem tudom folytatni...
Sede
@Szvetlana: nem fog. ezekkel szemben nem szabad.
varirmag
Aki ilyet tesz az nem ember . Kiváncsi leszek hogy ezek a nemtudommik milyen büntetést kapnak. Miért nincs a "fiatal anya" rács mögött ???
miazavalami
Ők pedig orbán rejtett erőforrásai. Vajon mire rejtegetik az erejüket?
darwin
Kíváncsi lennék,mire alapozzák azt,hogy a cigányok szeretik a gyerekeket?Talán arra,hogy a három éves kisfiú büntetlenül megrugdoshatja az anyját?Vagy arra,ha a tanár leszidja a gyerekeiket,akkor megverik a tanárt?Vagy ha azt hiszik,hogy bántották a gyerekeiket,akkor agyonverik a vélt tettest?
Ezek állatok,nem emberek.Tudom,sapka,sál! /van olyan aki nem...stb/
Szvetlana
@varirmag: ez még "csak" tegnap este történt, de szerencsére itt már azonnal intézkedett a rendőrség. Ez egyszerűen sokkoló ami itt megy. Ezek szörnyetegek.
craven
Inegrálódnak...,sőt... átadják a tehetségüket...
lenhardtibolya
Ez már tényleg túlmegy minden határon, csecsemőt vernek! Miféle emberek azok, akik ilyesmire képesek? Egy pici babát minden normális ember féltő szeretettel vesz körül, a szülei pedig a széltől is óvják. Az oktalan állat is védi a kicsinyét, az ember pedig agyonveri?! Rosszabbak az állatnál, akik ilyet tesznek.
vitamin51
@Szvetlana: nem csak a pokol szabadult el, hanem a végtelen primitívség, brutalitás, totális visszafejlődés :-(
darwin
@Horizont: Az éhenhalás ,százezerből egy.A családon belüli erőszak viszont nagyon dívik diplomás körökben.Láttam én már primitív diplomást.
JAJMÁR
Az lenne nagyon primitív gondolkodás, ha azt hinnénk, hogy a bűnözők köthetők az alacsony IQ-hoz. Tévedés. A legnagyobb bűnözők nem ostobák.
martinpalermo
Nekem Szögi tanár úr (Nyugodjon),és a többi ártatlanul sérelmet ért országunkban jut eszembe, e népréteg bántalmazásától.A sajátjuknak miért nem ugranak neki???--hiszen csecsemőt gyilkoltak a tudósítások szerint.
JAJMÁR
Hallottam egy időben olyan kormányzati szándékról, hogy mindenkinek felülvizsgálatokra kell járnia. Itt az ideje, szűrni kell pszichózisokra, személyiségzavarokra is.
YAK
@JAJMÁR: Csak választani lehet személyiségzavart, de megúszni nem.
feri57
@X-ray: @mert: Gondoltam, hogy megint ezek...

Ezek az elszegényedett nyomorban élő magyar emberek. Gondolom ezt akartad mondani, mert sajnálatos tény, hogy azok voltak.
mert
@feri57: Végignézve a profilodat
"feri57 profilja"
látható, hogy te kiket védesz...
Desischado
@darwin: Megkérlek, ne sértegesd az állatokat! az állat védi, szeretgeti a kölykét! Saját magam láttam, nemegyszer! Tehát a mondatod helyesen úgy szól, "Ezek nem emberek, hanem paraziták!"
Desischado
Még annyit, hogy ha a kezembe kerülnének, ott döglenének meg!!! Gyerek, állat kinzók, és gyilkosok előttem nem állnak meg! Agyon kéne az ilyet ütni, de úgy, hogy sokat szenvedjen! Miféle lény az, aki képes egy pici babát bántani!!! Hiszen szegényke csak sírással tud kommunikálni, azzal tudja jelezni, ha valami baja van!!! Mikor az ölembe veszem a pici unokahúgomat, úgy érzem, enyém a világ! Jaj lenne annak, aki egy újjal is hozzá merne nyúlni!!!
feri57
Aki gyerekekre kezet emel, annak eltörném nyomban bárki legyen az, bármilyen rasszban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.