A fideszes többségű debreceni önkormányzat csütörtökön elutasította az egyik képviselő indítványát, amely arra irányult, hogy állítsanak fel vizsgálóbizottságot a floridai utazás részleteinek feltárására.

Korábban országos visszhangot kapott, hogy debreceni város- és cégvezetők közpénzen utaztak el egy floridai energetikai konferenciára. Később kiderült, hogy a hivatalosnak indult szakmai útból magánút lett, ugyanis az utazás előtt Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere úgy döntött, minden résztvevőnek a saját költségén, a szabadsága terhére kell elutaznia.

A város egyik alpolgármestere és jegyzője a hazautazását követően befizette az utazás költségeit a programot szervező cég pénztárába – erősítették meg a közgyűlés csütörtöki ülésén.

Varga Zoltán (DISZ – Demokratikus Ifjúsági Szövetség) önkormányzati képviselő az ülésen vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a floridai út részleteinek feltárására, ezt a szocialisták és a Jobbik is támogatta.

A közgyűlés fideszes többsége azonban elutasította a vizsgálóbizottság felállítását.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
kamu... a kósa visszadatáltatta (szerintem ez okirathamisítás) azt a határozatát...
"ugyanis az utazás előtt Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere úgy döntött, minden résztvevőnek a saját költségén, a szabadsága terhére kell elutaznia."
a másik...
"A város egyik alpolgármestere és jegyzője a hazautazását követően befizette az utazás költségeit a programot szervező cég pénztárába – erősítették meg a közgyűlés csütörtöki ülésén."
ketten a hányból is? és mi az hogy utána? ha valaki utat szervez, méghozzá ekkora költségvetéssel, az nem utólag fizettet, egyesekkel...
vagy legalább is megnézném, hogy ki is volt az... és én is kérnék ott egy ilyen floridai utat.
Vasárnapiiskolás
Szeretném tudni,melyik "cég"hez menjek,ahol utólag lehet fizetni az utazást.Elmegy a kósalala az anyjába

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.