Az, hogy valaki lopott, azt ki kell vizsgálni, de attól mi nem legitimáljuk a nácikat – ezt Lukács Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy továbbra is támogatják a vizsgálóbizottság felállítását a NAV-botránnyal kapcsolatban, de a Jobbikkal nem hajlandóak együttműködni ebben az ügyben sem.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

többésohacionistát
Nem az bánt hogy nem működnek együtt a JOBBIK-al hanem hogy hülyének nézik az embereket!Itt két verzió létezik az első hogy nincs meg a kellő aláírás ha a JOBBIK visszalép és lehet majd a sarat dobálni hogy bezzeg ők kiálltak és meg csinálták,a másik terv meg hogy meg lesz a kellő aláírás az LMP-vel és kimosdatják magukat és a kampányban pedig lehet majd szét kürtölni hogy nekik nincs takargatni valójuk de mindenki másnak van sara!Ezen megy a macera a mi bőrünkre!Ördögi sakkjátszma minden hájjal meg kent maffiózókkal!
soljanka
Ezek ott a parlamentben nem tudnak arról, hogy a választópolgárokat kellene képviselniük.
Teljesen mindegy, hogy kivel kell szövetkeznem, ha bűn, és bűnös leleplezéséről van szó.
Legközelebb majd a gyilkosokat is pártosságuk alapján ítélik meg?
Ezek a senkiházi fütyik jól szórakoznak a mi pénzünkön. (:
többésohacionistát
Ha nem is a gyilkosokat de bűnösöket pártállásuk szerint ítélnek meg mindenki a saját kutyáját mosdatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.