A DK vezetőpolitikusa szerint mindez megkérdőjelezi, hogy Magyar Péter az Orbán-rendszert akarja-e leváltani. Páros interjút adott az Indexnek Dobrev Klára és Tüttő Kata, akik a baloldali ellenzéki összefogás EP-listájának első, illetve ötödik helyén szerepelnek. A beszélgetés során kifejtették, hogyan látják az ellenzéki erőviszonyokat megbolygató Magyar Péter-jelenséget. A DK-MSZP-Párbeszéd hármas listavezetője kifejtette, hogy „az Orbán-rendszer lebontásában nekünk mindenki a szövetségesünk”, az MSZP-s főpolgármester-helyettese azonban hangsúlyozta: „az még kérdés, hogy Magyar Péter is lebontani akarja-e ezt a rendszert”. Dobrev szerint a baloldali összefogás pártjai nem veszítettek Magyar feltűnésén, viszont a közös indulás megerősítette a támogatottságukat.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hogy halad az aláírásgyűjtés a Tiszapárt budapesti indulása ellen? Érdekelne, őszintén!:
2024.05.03. 14:21
"A DK petícióval állná útját Magyar Péter pártjának Budapesten"
nepszava.hu/3234120_dk-kalman-olga-peticio-magyar-peter-onkormanyzati-valasztas-tisza

Szerintem ez a toporzékolás olyan nevetséges...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"az MSZP-s főpolgármester-helyettese azonban hangsúlyozta: „az még kérdés, hogy Magyar Péter is lebontani akarja-e ezt a rendszert”

Kedves Kata! Az elmúlt 30 évben a Fidesszel kiépült kéz-kezet mos rendszereteket bizony le akarja bontani, tudom ez titeket a Klára asszonnyal szomorúsággal tölt el...
De ennek nagyon sokan meg örülnek!
Pusztai
"Miért titkolja egy közéleti szereplő – a bizonyíték felmutatásának megtagadásával –, hogy egyetemi diplomája van és doktori végzettséget szerzett?

Az adatvédelmi hatóság megállapította, hogy megsértették az Átlátszó újságírójának alkotmányos alapjogait, amikor Vezér Mihály polgármester zűrös üzleti kapcsolatai után kezdett nyomozni.

Vezér Mihály százhalombattai polgármester előszeretettel használja a PhD rövidítést a neve mellett. Az egykori SZDSZ-es politikus városvezetőként a hivatalos iratok aláírásakor is rendszeresen használja a rövidítést.

Vezér Mihály ellentmondásos ügyeivel nem először találkozhatnak az Átlátszó olvasói. Környezetéből annak idején félhivatalosan azt közölték, hogy a százhalombattai polgármester 2011-ben védte meg doktori disszertációját. Ám ennek nincs nyoma akadémiai és egyetemi adatbázisokban."
Béla333
"Dobrev szerint ahhoz, hogy le tudják váltani a NER-t, koalíciót kell kötni, együtt kell működni már a választások előtt, ezért „mérges minden olyan mondatért, minden olyan cselekedetért, amely bármilyen együttműködést megnehezít”."

Minden mondata kontraproduktív! Mert éppen a Gyurcsány hp. az, aki nap mint nap minden rendelkezésre álló fórumon, milliókat sem sajnálva mocskolja Magyart és a pártját. Vagy amit mond saját magukra nem érti? Ugyanúgy gondolkodnak, mint a maffia. A saját hazugságaikat másra próbálják kenni!
Aki Én
Első az álellenzék leváltása.
Béla333
Legjobb lenne, ha a maffiával együtt ezek az álellenzéki szövetségesei is eltűnnének!
Remélem leégnek június 9-én ők is...!!!
csak úgy....
@Philip Marlowe: akik belöletek idiótákból élnek a fidesz javára! pld. a fideszes kancsi mariska petije, akit te már a buzzancssága miatt is elutasítasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.