„Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel, ki hozza törvényeit.” – mondta Mayer Amschel Rotschild, a Rotschild bankárdinasztia megalapítója. 2000-ben az előző Orbán-kormány idején Magyarország a kezükbe adta… A pénzkibocsátási jog megszerzése nagyon fontos az olaj és az ásványi kincs megszerzésén kívül. Akik biztosan nem kamatrabszolgák még: Irán, Észak-Korea, Kuba, Szíria. Irak és Líbia már nyomorban, következik Szíria és Irán. Ha csak valami csoda nem történik… Márpedig csodák nagyon kellenek!

Forrás: sosefeledd.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@A Tündik bündije: Aha! Jó. :-)
Lehet hogy nem is az igazi csócseszkzt nyírták ki az asszonnyal?
A Tündik bündije
@miazavalami: A lényeg, hogy az eredeti verzió a legkevésbé hihető.
miazavalami
@A Tündik bündije: Na én már nem tudom mi volt az eredeti verzió. Valami dereng hogy Tőkést kirakták a nép felkelt , és csócseszkuékat kivégezték... Jó rég volt.
Kala Majka
@miazavalami: Még ma sem tudjuk, hogy ki és miért rendezte meg a "rendszerváltást" valójában,

Annyi tudható az egészről, hogy egy Fekete János nevű bankár vette rá Kádárt a hitel felvételekre, ugyanő váltotta át az ország dolláradósságát dollárról jenre néhány nappal azelőtt, hogy a dollárt leértékelték volna. Aztán azt is tudjuk, hogy egy Mr.G.Soros finanszírozta Moszkvát is, meg Budapestet is a "rendszerváltáshoz".

Szóval az egész áttáborozás a pénz körül forgott. Romániában sem lehetett tudni, melyik csoport mit akar. És Ceasescu valóban az utolsó baniig visszafizetett mindent.

Nem is indítottak semmiféle vizsgálatot a méltóságos Európában, Enszben e különös és szokatlan kivégzés ügyében.

Keleten sem véletlenül törnek ki a zavargások. És ott sem véletlen gyilkolják meg a "forradalmárok" azokat az államvezetőket, akik akadályt jelentenek valamilyen formában a monetáris világhatalom útjában.
miazavalami
@Kala Majka: na várjál már. Orbán sem akar államadósságot...:-)
Desischado
A második világháborút valóban el lehetett volna kerülni, ahogy a bankok is sokszor kárt okoznak. egy háborúhoz pénz kell, és mindig vannak olyanok, akik nyernek rajta. A világválságnak a bankok voltak a kirobbantói. De Hitler is azért kezdte a zsidókkal, mert náluk volt a pénz. Hát valahogy így van, most is. A pénz valóban hatalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.