A kormánypárt képviselői elleneztek két olyan napirendi javaslatot, amelyek Horváth András kijelentéseit vizsgálták volna.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Fosunk elvtikék ??? Az kiabál, akinek a háza ég,
nem az aki felgyujtotta...Az MSzP sürgeti, a
Fidesz blokkolja, csak nincs vaj a fülek mögött ???
Pedig már nagyon jó lenne tudni az igazságot !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@hallgatag: Az lenne jó. Látod a világban, amikor tiltakoznak emberek, ha nem tetszik nekik valami. Csak mi vagyunk ennyire gyávák, hogy nem merünk kiállni!?
hallgatag
@bretagne: Sajnos, a többségük kimosott agyu békemenet - birka...
tele félelemmel...
A magja remélem, kiáll és felelösségre vonja ezeket, ha jó
helyre tette az X-et 2014-ben !!!
bretagne
@hallgatag: Ne is emlegesd ezt a békamenetet! Borzalmas az egész társaság. Pedig odáig vannak a Cöfösök! De bízzunk a jövőben!
kukac50
Ezeket a pénzeket szedesse be a Fidesz,és minden adót amit a 3és fél év alatt bevezetett törölje el. Az a pénz elég lesz helyette!
kkalman
Sok ember szeretné tudni az igazságot. Minél jobban szeretnék elmismásolni az ügyet, annál nagyobb a gyanú/bizonyosság, hogy Horváth András igazat mond akkor, amikor az áfacsalásról beszél. Két nagy pártunk nagy valószínűséggel benne van nyakig a trutyiban, ezért nem sietnek elkezdeni a vizsgálatot. Ha a vizsgálat bizonyítaná H. A. állításait, az mindkét pártot lenullázná, ami lehetőséget teremtene arra, hogy 2014-ben új arcokat ismerhessünk meg a Kossuth téren.
Desischado
Persze, hogy kussolnak, mert nyakig, fülig sáros az egész banda! Mit gondoltok, miből szedték a milliárdjaikat? Hát többek között ebből! de én bízom benne, hogy egyszer eljön az igazság pillanata, és mindenért felelni fognak! Az ilyen diktatóriumnak mindig bukás a vége, előbb utóbb! Bár már ott tartanánk! De amíg ennyire birkák az emberek, - tisztelet a kivételeknek, - addig nem lesz változás, sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.