A szocialista pártelnök a vagyonnyilatkozata szerint ingatlanokba fektette vagyonát, gazdasági társaságban jelenleg nem érdekelt – írja a Napi.hu.

Rendszeres havi jövedelme a pártelnöki és a képviselői fizetése, összesen bruttó 1,28 millió forint. A Napi.hu cikke szerint tulajdonosa egy budapesti, III. kerületi, 68 négyzetméteres panellakásnak, két veszprémi garázsnak, két balatonalmádi rétnek, egy alsóőrsi vízparti nádasnak és rétnek, egy lovasi szántónak és egy gerjéni legelőnek.

Mesterházy Attila hozzátartozóinak vállalkozása a budapesti székhelyű MesterConsulting Bt., ennek a szocialista politikus az egyik alapítója és kültagja volt 1998 decemberétől 2002 júniusáig. A százezer forint jegyzett tőkéjű, jelenleg 4,7 milliós saját tőkéjű társaság fő tevékenysége az "egyéb oktatás", az üzletvezetője és beltagja, a politikus édesanyja, dr. Mesterházy Attiláné, míg kültagjai az édesapja dr. Mesterházy Attila, a felesége Mesterházy Szilvia és az apósa Linczmayer József – derül ki a Céginfo.hu adataiból.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Engem érdekelne az is , hogy jó pár fideSS-es miből él és hogy jutott hozzá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Kit érdekel, hogy miből él ez a sok megélhetési politikus. Unalmas már ez, kár rá az időt pazarolni. Arra jó, hogy a ma született újszülötteket kábítsák vele.
Senkinek sem lehet belelátni a zsebébe főleg egy politikusnak nem., kikupálódtak Ők már nagyon jól a vagyoneltitkolásban is.
Azt már minden józaneszű állampolgár tudja, hogy parasztvakítás az egész vagyonbevallás.
Az állampolgárokat az érdekli, hogy ebben a szabadrablásban, hogy fognak tudni megélni ezután is.
dömdödöm
végül is ,mindenki érti Panelban nyomorog óbudán ,veszprémben parkol , lovait balatonalmádiban tartja de gerjénben legelnek és lovasban szántanak és alsóörsön isznak a tónál
:-)
eberti
Ezt szeretné még egy miniszterelnöknek járó jövedelemmel és minden jóval kiegészíteni.
A mi érdekünkben...
keresztapa
Érdekesség ez akkor lenne, ha Kuncze Gábor Cián tabletta szedése után is így élne, mint mostanság él! Ez így smafu, nem hír! Kuncze az igen. Szélsőséges eszközökkel irtaná a nem liberális kártevőket az az ciántablettával. Az eredmény garantált lenne, választást sem kellene négyévenként tartani!
Hellcat
Mivel az a csúnya rossz gyúrcsány és bajnai se vették fel a fizetésüket ezért másba kell belekötni...inkább azt tessék megnézni hogy a fidesznyikek miből gazdagodtak meg...na meg a haverok...csúti polgi 2.3 milliárd / év...ne szórakozzunk már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.