Átpörgettük, mit tudnak a hetilapok. A román nők már nem buknak annyira a magyar férfiakra, Bajnait a Heti Válasz egy interjúban izzasztja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
"Miért olyan gyakran a cigányok a választási csalások főszereplői? Erre a kérdésre keresi a választ a HVG cikke, felidézve pár ismertebb esetet, köztük a bajait. A lap informátora szerint 500, láncszavazásos módszerrel megszerzett biztos szavazat tarifája egymillió forint. A szakértők úgy vélik, több tényező is közrejátszik a kisebbség szerepvállalásában necces választási ügyekben: a közmunka miatt a rászorulók, az állami-önkormányzati megrendelések miatt a kontraszelektált helyi vállalkozók, vezetők, a „díszcigányok″ vannak kiszolgáltatva a helyi politikának. Hiányzik a független roma elit, a szegénység pedig nagy közösségszervező erő: a tűzifának nagyobb az értéke, mint egy papírcetlinek."

Valamennyi párt ezt az aduászt használja!!!

Kivéve a Jobbikot, de ugyebár ők a szélsőségesek, nem pedig a zsugások!
A Tündik bündije
És az a baj, hogy nekünk. Mert egyik parlamenti vízfejű sem saját zsebből tömi őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.