Azzal, hogy az MTK adósságát átvállalta a kormány, az egyesületé lehetett az a 2 milliárdos ingatlan, amire a főváros is pályázott. A kormány gesztusának köszönhetően Deutsch egyesülete megvásárolhatja a csapatot üzemeltető céget is.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@hallgatag: De egy rohadt flakon sampont nem bír venni belőle, hogy kimossa a csapzott hajából a zsírt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@hallgatag: Ha csak ötmilliárdot kapott volna! Háromért visszavásárolta az eladó, (mert az átadáskori teli fideszes kasszában 2002-ben nem volt öt milliárd), aztán kb nyolcért lizingeltülk éveken át, amíg ócskavas nem lett. Ez az ortodox matekos ismereteim szerint is már tízmilliárd, plusz 800 milla egy akkor is kormánytag ügyvédi irodájának, a szerződés módosítás összebarkácsolásáért.
gabrella
@nezelodo: Na ezért baj,hogy nincs a kormányoknak kontroll. Szabadon garázdálkodnak.
nezelodo
"gabrella
@nezelodo: Na ezért baj,hogy nincs a kormányoknak kontroll. Szabadon garázdálkodnak."

Igen, mert a vetélkedés mellett (versenyben lopnak) a véd és dacszövetség érdemben nem engedi, hogy igaziból elszámoltassák egymást. Ahol meg annak a látszatát keltik, politikai okból és a torzult jellem okán, úgyis felmentés és kártérítés lesz a vége, az adófizető meg állja a költségét. Már odáig el mer menni, a NGK, (Nemzeti Gátlástalanság Kormánya), hogy törvénybe is iktatják, a rossz döntéseik miatti bírság áthárítható az adózóra. Miért, eddig nem mi fizettük?
Desischado
@gabrella: Igazad van Gaby! Akár én is írhattam volna! Akinek amúgy sincs, attól elvesznek, de saját maguknak, semmi sem drága! Nem véletlenül védi ez a tetű annyira Hazugovicsot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.