A jövő évi választások megnyerése esetén a Jobbik a munkahelyteremtés kormányát állítaná fel, mert "ha munka van, minden van"  - mondta szombati, budapesti sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt elnöke.

Vona Gábor hangsúlyozta: első számú prioritásnak tekintik megfelelő mennyiségű és minőségű magyar munkahely megteremtését, ennek érdekében dolgozták ki a 7 vezér programot is. Véleménye szerint jelenleg Magyarországon európai munkáért balkáni béreket fizetnek és az újonnan alakuló munkahelyek is csak néhány multinacionális cégnek köszönhetőek, amiért cserébe sok esetben magyar kisvállalkozások szűnnek meg.

A sajtótájékoztatón résztvevő Kepli Lajos országgyűlési képviselő kifejtette: a 7 vezér program egyik pillére a vízgazdálkodás. A Jobbik vízerőművek, vízduzzasztók és egy Duna-Tisza-csatorna építésével több mint százezer új, minőségi magyar munkahelyet teremtene kormányra kerülése esetén. A további előnyök közé sorolta a termőföldek öntözhetőségének javulását, a vízi szállítás elterjedését, valamint az olcsó, megújuló villamos-energia előállítását is.

Az ellenzéki politikus bejelentette: a témában hamarosan életre hívják a vízvédelmi kerekasztalt, valamint jövő év elején egy országos szakmai konferenciát is tartanak a programjukról.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Green Bloke: Szebb jövőt az országnak! :-)
Milyen jövő lenne Magyarországon ha a Jobbik kormányozna?
Napi szinten lenne a cigózás,zsidózás,buzizás?
Meg kakas tollas nemzeti érzelműek grasszálnának?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
többésohacionistát
@jancsik68: Khmm Rogán Antika,Lendvai Ildike,Bokros Lajos,Bajnai Gordon,Orbán Viktor,Gyurcsány Ferenc,Fodor Gábor stb.. mind mind szorgos dolgos emberek,ugye?:)Amúgy ajánlanám hogy nézz utána Vona Gábor most éppen mibe kezdett bele:)A többi még egy napot sem dolgozna egyik helyen sem,ugyanis nem képes az átlag emberek közé menni sem,mert nem érdekli őket a sorsuk és undorodnak tőlük és csak jót röhögnek a markukban!
jancsik68
@többésohacionistát: Ide sorolnám az összes Jobbikos képviselőt,akik olyant,mint munkahely még ohasem láttak.!!
magyarbakancs
@Meine Ehre heisst Treue: Most a helyzet konkrétan SZAR.
Orbán HA NYER MÉG SZARABB.
magyarbakancs
@Meine Ehre heisst Treue: Kedvelem a hozászolásaidat.
Így ismeretlenül is minden jót és boldog karácsonyt és újévet kívánok neked és családodnak.
.
Meine Ehre heisst Treue
@magyarbakancs: Köszönöm és ugyanezt kívánom én is neked és családodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.