Drágulnak a bankszámlák, jó kamatot szinte lehetetlen találni. Egyedül a jelzáloghitelek mondhatók olcsónak, ennek ellenére a lakáseladások sok éves mélypontjukon vannak – számolt be a Penzcentrum.hu.

Az ingyenes készpénz például mindenkinek fájni fog, ha másképp nem, a kenyér árában benne lesz – derült ki a Penzcentrum.hu interjújából.

Gergely Péter szerint a betétekre fizethetnek kicsit kevesebbet a bankok, vagy az új hiteleket adhatják kissé drágábban. Valószínűleg meg fogjuk ezt érezni, mint ahogy a betéteknél sincs már akkora mozgolódás, hiszen a tranzakciós adó miatt nem éri meg váltogatni a bankok között.

Kolláth Bálint szerint igazából a kamatcsökkentés az, ami igazán számít. A piaci hitelek is már ott vannak a kamattámogatott hitelek szintjén az alsó 6 százalékos kamatminimum miatt. Ezen kellene változtatni, lejjebb vinni vagy eltörölni, hogy újra versenyképes legyen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nincs ebben semmi újdonság!!! Már előre tudtuk! Köszönjük a vezírnek és ezek után is lehet a polg.mestereknek áldóimát mondani ! Rohadjanak meg mind!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Nincs ebben semmi újdonság!!! Már előre tudtuk! Köszönjük a vezírnek és ezek után is lehet a polg.mestereknek áldóimát mondani ! Rohadjanak meg mind!
human
És ezen is kik lepődnek meg? Akik az országot irányítják.
babi11
Nem volt váratlan, számítani lehetett rá!
kkalman
Csak a narancsködbe burkolt fidióták gondolhatták, hogy a készpénzfelvétel ingyen lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.