Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint „Magyarországon már nem napi küzdelem zajlik. A háztartások és a vállalkozások megtakarítanak, s ez középtávon stabil növekedést alapoz meg”. A tény ezzel szemben, hogy jelenleg 4,5 millió ember él a szegénységi küszöb alatt, a nyomor tapintható, a nélkülözés mindennapos, félmillió munkavállaló elhagyta az országot. Ahogy Hofi mondta: ha már ott ül a kispadon, miért nem nézi meg a meccset?

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Jól jegyezzétek meg ezt Parragh László nevét is. Ő volt, aki azt nyilatkozta, hogy a munkanélküliség jót tesz a vidéknek, mert az így kialakuló olcsó munkaerő oda vonzza a beruházásokat. Így gondolkodik a nemzeti oldal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Ezek miért mindig ilyen illusztris vendégek előtt beszélnek, miért nem mennek el egy Borsodi faluba ahol 90 százalékos a munkanélküliség. Nekik magyarázza el hogy jobban élnek, még félre is tudnak tenni. Szerintem úgy el vernék mint szódás a lovát.
bencemacska
Aki szegény szedjen gombát, és nem fog éhezni! - mondta az Egyenes Beszédben, amikor olyan aszály volt, hogy a fű is kiszáradt még az erdőben is!
human
@bencemacska: A vasat nem mondta? Mert nálunk már egy vezetéktartó vasoszlopot, hordót, vaskaput, fóliabordákat is vittek a hobbiról. A temetőből meg az öntöttvas kút tűnt el.
gabrella
Honnan tudhatná a valóságot, hiszen neki nincsenek anyagi gondjai!
szaboria1
@gabrella: Pontosan neki meg sem kottyan ha a hús ára 2 havonta 200,-ft/kg drágul meg.
gabrella
@szaboria1: Szerintem azt sem tudja mennyibe kerül! Az éttermekben csak a számlát viszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.