A Facebook Magyarországon nem számít még politikai csodafegyvernek. Egyrészt a választók közül még kevesen regisztráltak a közösségi oldalon, másrészt ők is idegenkednek nézeteik nyílt hirdetésétől - derül ki a Nézőpont Intézet felméréséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Nem csoda!

Ha egyszer négyévenként, szigorú büntetés és állástalanság jár az emeberek politikai nézeteiért.
sokanvagyunk
Néhány hónapig izgalmi állapotban lesznek az érintettek - lehet, ezért rohangál ennyi felizgult perverz mostanában? :))
tavaszi
ez a hír ugy idéttlen ahogy leiródott. kik titkolják..? max itt egymás elött ,,,de itt is csak a nevünk titkos...de maga a mediátor ..és bárki aki számitógépes szakember 5 klikkeléssel azt is tudja ..én per pinanyalat hol ülök..és melyik városba.és irok a gépen. mobiltelóról ne is beszéljek. beülök a kocsiba és viszem magammal ...aki akarja simán "látja" hogy példul az M5-ösösn beszélgetek...akik itt irunk,rólunk a mondatain alapján itélkezhet bár ki. az egy dolog,hogy kormányt szid ..és orbán szavazó...vagy orbánt nyal..és gyurcsányra szavazó. ilyen értelemben...éppen titkolhatna is valamit...de az meg értelmettlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.