A magyar választók jelentős része nem szívesen vállalja politikai szimpátiáját a közösségi portálokon. A Nézőpont Intézet (NI) Médiaműhelyének legfrissebb, szerdán közzétett elemzése szerint a felnőtt lakosság számára a Facebook inkább szórakozási lehetőség, mint véleményformáló eszköz.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@gabrella: Na, meg a TEK-ről nem beszélve, amelynek bevallottan egyik feladata az internet figyelése.. ..
Nil
Ha munkát akar kapni akkor meg kell gondolnia mi tesz fel a netre. Az én tapasztalatom az hogy nem fog nyerni a fidesz - csak az emberek ezt nem mondják ki hangosan. A mély forrong de kivárja a választásokat -szereti a békés átmeneteket.
mariaberta
Nem bolondultak meg, nem óhajtják bővíteni Kubatovék listáját.
JAJMÁR
Ez már kb. úgy van, a Fidesz szemszögéből tényleg igaz, hogy aki nincs velünk, az ellenünk.. vagyis vannak a véleményüket vállaló Fidesz szavazók, és a többiek :)
sőt, a Fidesz szavazói között is van olyan, aki csak mondja... mi lesz ebből?
Január
Végül is a politikai hovatartozás magánügy, miért is teregetnék ki- ez igaz, hogy nem jó a politikusoknak, de végül is Ők tehetnek róla...
Majd megtudják a választáskor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.