Elkúró kiállt a sorstársáért. Gyurcsány Ferenc nem tétlenkedik, ha az elesetteket kell megsegíteni a Facebookon. Odaállt az X-Faktoros Krasznai Tünde mellé, akit pornós múltja miatt nem engedtek a gyerekek közelébe a parlamenti ünnepségen.

"Jézus magához engedte a bűnösöket. A mi "keresztényeink" kiátkozzák azt is, aki megbotlott. Tényleg keresztények?" – írta a Facebookon a DK elnöke.

Egy tegnapi hír szerint a Parlamentben állítólag attól tartanak, hogy a konzervatív és vallásos vendégek közt akadna olyan, akinek értékrendjébe nem fér be, hogy Krasznai Tünde a műsor előtt pornófilmekben szerepelt, így megkérték az RTL Klubot, hogy őt semmiképp ne hívják el a fellépésre. A csatorna válaszult azt közölte, hogy ahol Krasznait nem látják szívesen, ott a többi X-Faktorosnak sincs helye.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A parlamentben (sem) Jézusok ülnek.
Krasznai Tünde nem állította sohasem, hogy szakított a múltjával.
A sok álszent képmutató erkölcsös ember azért jár vasárnap misére, hogy meggyónja a szombat esti Tündérkét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Máséban a szálkát, magukéban a gerendát sem látják! Igaz, tolvajoknak, gazembereknek szabad a perlamentben ülniük!
Szvetlana
@henker: 14.44 és 14.58 Azt nem tudjuk, hogy Jézus engedte -e a gyerekeket a kurvához, de egy mai verzió szerint a kurvának mondott Mária Magdolna a felesége lett Jézusnak és közös gyermeküket Sárának hívták.
Én azt is kétségbevonom, hogy M.M kurva lett volna, mivel 2 ezer évvel ezelőtt a zsidó nőknek ugyancsak nem volt beleszólásuk abba, hogy kihez adják férjhez, illetve a férj bármikor utcára tehette a feleségét akár indoklás nélkül is. No és ugye a nép egy nőt aki az utcára kerül, mivel is bélyegezheti meg? azzal, hogy kurva. Ezt a legkönnyebb kimondani. Még ma is.
Ezt ne vedd kioktatásnak, csak egy kis kitérő volt:))
silber13
@hetöndöe: 19:18-ra: Ennek? Aprócska agya?:-))) Ne viccelj már! Hát hozzá képest egy dinosaurus a fizika tudományok doktora!
sbl
Fletó - a szakdolgozat utólagos írásába belefáradva - úgy látszik Tündétől újabb figurákat akar elsajátítani...
aha
Fletó...a szánalom--és a pitiánerség élő ikonja...1 szavazatér lecseréli még az öregecske feleséget is . ha krasznaiér 3 szavazat jön...az már hurráááá. _ szerencsétlen Fletó...hova fejlődött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.