Pornós múltja lehet a veszte Krasznai Tündének. Az X-Faktor tehetsége a jelek szerint hiába próbál kitörni hangjával az elfeledni vágyott évekből, sokan nem kívánják őt a televízió képernyőjén látni – írja a Blikk.

A világháló tele van olyan hozzászólásokkal, amelyek arról szólnak, hogy Tünde múltja beárnyékolja a jelenét is.

„Örömtáncot fogok járni, ha te kiesel! Menj vissza oda, ahonnan jöttél!” – utal egy hozzászóló a felnőttfilmes időszakra, míg egy másik egészen egyszerűen szégyenletesnek mondja az énekes munkásságát.

„Szégyen, amik rólad fent vannak videók, meg minden, csak lejáratod magad! Te nem vagy idevaló, menj haza, vagy a saját videódba!”

Pornós múltja ­miatt nem szavaznak Krasznaira

Krasznai Tünde nem kívánt reagálni a hozzászólásokra, Geszti Péter annál inkább.

– A képmutatás ez ügyben sem ismer határokat, gyakran azok hörögnek leghangosabban, akik titokban függő viszonyban vagy épp kibékíthetetlen viszonyban vannak az erotikus tartalmakkal. Persze, ha az ő környezetükben került volna valaki olyan érzelmi és anyagi viszonyok közé, ahonnan könnyű  téves útra lépni, biztosan megbocsátóbbak lennének. Egy biztos: Tündét nem a felnőttfilmes múltja teszi alkalmassá a versenyzésre, hanem a tehetsége és a kisugárzása. Őszintén feltárta a múltját már a verseny elején, és nem hazudott. Tünde azt is kinyilvánította, hogy megbánta évekkel ezelőtti lépését. Joga van új életet kezdeni, nem bántott senkit, felesleges ezért őt is bántani – szögezte le Geszti.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Nem apáca-képzőbe jelentkezett. Van aki sztárjelöltként előtte, van aki utána műveli a "szakmát".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@Josla: Hogy is mondják? Nem az a qurva, aki pénzért szexel, hanem akinek megveszik a bundát meg az ékszert, aztán este fáj a feje.

Én személy szerint inkább tiltanám le a képernyőről a sutyerák győzikét, vagy a valóvilágos kotorékokat.

Ez meg már nincs műsoron, de ezeket a küszöbmajmokat inkább rejtegetném a gyerekek előtt:

www.youtube.com/watch?v=sPZFX8mmgTs

www.youtube.com/watch?v=mdxHzFKOyg0

www.youtube.com/watch?v=x7kbG7B2iOc
csa-csa
@Josla: NEM! DE bármilyen tehetséges is valaki, csak azért bojkottálni, mert hozott egy rossz döntést, enyhén szólva is sötétség.
Josla
@csa-csa: Szerintem meg nem bojkottálni sötétség. Enyhén szólva.
Most akkor micsinájjunk???
silber13
@Josla: Csodáld az angyalokat. Róluk tán nem jut ilyesmi megbélyegzés az eszedbe.
Josla
Csak olyanokról jut ilyen megbélyegzés az eszembe, aki pénzért és nyilvánosan dugatja be minden lyukát egy hímfalkával, aztán szendén elmegy érzelmeseket danóni.
Desischado
Jajmár, megint igazad van! Nem nézem a műsort, de én úgy gondolom, mindenkinek jár egy esély. Az, hogy a csaj ezt felvállalta, - mondjuk nem is tehetett volna mást, mert úgy is kiderült volna, - azért bátorságra vall. Nem lopott, nem károsított meg senkit, pénzért szexelt, adott, kapott. De joga van ahhoz, hogy megpróbáljon változtatni az életén. Egyébként is nem az éneklése a tehetsége kellene hogy domináljon? A műsör állítólag ezért van. Mindegy, mit csináltál, ha tudsz énekelni, akkor helyed van a műsorban. Erről kéne szóljon az egész. Akik ezért nem szavaznak rá, vagy elítélik, azok sötétek szellemileg, véleményem szerint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.