Közleményben bírálta a Fidesz az MSZP elnökének és több vezetőjének szombati nyilatkozatát. A nagyobbik kormánypárt szerint a szocialisták teljesen hiteltelenek a szegénység elleni küzdelemben, mivel "kormányzásuk alatt, amikor csak tehették, a szegényekbe rúgtak".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
No, nézzük:
"Az Fidesz erre reagálva azt írta, hogy Mesterházy Attila, Szanyi Tibor és Botka László egy emberként szavazta meg a nyugdíjcsökkentést, az adóemelést, a fizetések csökkentését, a családi támogatások és a közszféra béreinek befagyasztását."

- A fityesz mit tett az elmútháromévben a 13. nyugdíj érdekében?
- A fityesz mit tett az elmútháromévben a kis keresetűek nettó bérének növekedése érdekében? Emlékeim szerint valaki megadóztatta az elmútháromévben a minimálbért, eltörölte az adójóváírást!!!
- A fityesz mit tett az elmútháromévben a közszféra dolgozóinak bérének befagyasztása ellen? Semmit? Pedig ennyi idő alatt bőven megtehették volna, hogy a saját és a haverok által elfoglalt állami vállalatok vezetőinek 2 milliósra emelt havi bére után rendezze a többiekét is.
Akkor talán nem fordulhatna elő, hogy az érettségivel rendelkező Némethné tízszer többet keressen, mint a két diplomával, két felsőfokú nyelvvizsgával és megszámlálhatatlan felsőfokú szakirányú vizsgával rendelkező pénzügyi szakember ismerősöm.
bukfenc
Csúti törpedisznónak nem kell a több diplomás szakember, mert abban a pillanatban kiderül mennyit ér az ő sleppje...
pofára megy itt minden! - Sajnos!
coyote3
Ezek a mocsok komcsik!!! :)))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.