A több mint ezer csomagot hátrányos helyzetű, szegény családok gyerekei kapják meg a Parlamentben. Krasznai Tünde itt sem lép fel. A csomagokat Kövér László adja majd át az Országház parkolójában december 23-án. "Tudjuk, hogy ez nem sok, de talán egy kicsit szebbé tehetjük ezeknek a gyerekeknek a karácsonyt" - nyilatkozta egy nevét - szerénységből - elhallgatni kívánó külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkár. Krasznai Tünde sajnos ezen a rendezvényen sem lép fel, mert mint mondta, attól tart, hogy a konzervatív és vallásos vendégek közt akadna olyan, akinek értékrendjébe nem fér bele, hogy egy műsorban szerepeljen egy olyan házelnökkel, aki előtte a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Emberek! Ez a hírcsárda! Nem kell mindent komolyan venni! He-he!
Szerintetek a kormánytagok mikor dobtak volna össze több, mint ezer csomagot a szegény gyerekek javára? Soha! A nagy fene keresztényi szeretet csak képmutatás.
Mobil123
@bretagne: Jaj dehogy ! Sukorót ajánlja:-)))
bretagne
@Mobil123: Akkor jó. Mégis jobb itthon üdülni!
mariaberta
A kormánytagoknak a saját millióiból kellett volna adományozni, nem pedig gyűjtögetni. Ezt az országos koldulást szívből utálom, amikor a "külhoni magyarok" számolatlanul kapják mi adóforintjainkat, a sajátjaink örüljenek, ha kapnak valamit "a cipősdoboz" akcióból.
mariaberta
Mellesleg szálljanak már le Krasznai Tündéről. Nagyobb felhajtást csinálnak vele, mint aki megnyerte az X-faktort.
mariaberta
@gibgab: Alaposan kicsúfolja szegény jobb sorsra érdemes Mikulást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.