Azt tapasztaltam, hogy sokan nem ismerik a tiffany technikával készült alkotásokat. Összetévesztik a festett üveggel. Vagy azt gondolják, hogy a tiffany üveg az lámpa (Jaa! Az a lámpa!). Ez részben mondjuk igaz. Általában valami szecessziós vagy csicsás giccsel szokták még azonosítani.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Speciel en a sajatomeval, mert ez az egyik szakteruletem a szoves mellett, mint belsoepitesz es dekorator.

Itt minden haznak van legalabb egy ablaka (de inkabb minden ablakban van egy Tiffany-technikaval keszult uvegfelulet), ami nagyon meghatarozo disz. Sajnos, a beepitett uveg es a kellekek, szerszamok ara kezd csillagaszati lenni, igy csak a nagyon gazdagok engedik meg maguknak...(Sajnos...:o(((
H.Zsuza
Sajnos elég drága dolog a tiffany üveg. Amit viszont szerintem még néhányan megengedhetnek maguknak: ablakba akasztható képek, dobozok, tárolók, mécsestartók, vázák, tálak vagy a blogban a képen egy dísztányér látható. Ilyen apróságokkal is jelentősen emelhetjük otthonunk hangulatát. Jó helyre téve meghatározó darabjai lehetnek egy térnek.
Tootsy
@H.Zsuza: Oszinten kivanok sok sikert Neked, igy ismeretlenul is, mert a munkad utan itelve komoly tehetseg, muvesz vagy...:o))

Mar itt is kezdenek visszaterni a Tiffany-ra (meg az olomsines berakasokra), egy-egy modern hazon ujra megjelentek termeszeti motivumok, viragok, madarak, ...

Sok sikert a munkadhoz...:o)) Boldog Ujevet is kivanva, udv Tootsy...:o))
H.Zsuza
Köszönöm!
Boldog és sikeres új évet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.