Rendszeres olvasóink számára ismerős lehet a Pinokkió-díj, amelyet hazugságon kapott politikusoknak osztunk ki rendszeresen, egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjú vagy szónoklat után. Végignézve az idei díjazottakon, 2013-ban az év Pinokkió-díjasa egyértelműen a miniszterelnök lett. A mostani blogban visszatekintünk, miért érdemelte ki többször is az év folyamán exkluzív díjunkat. A miniszterelnök tehát meggyőző fölénnyel nyerte házi versenyünket, kétség sem férhet tehát hozzá, hogy Orbán Viktor jobban teljesít.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
Tőlem meg kap egy Kisgömböc-díjat (Kövér szaktárssal karöltve),mert egy év alatt ennyit hízni... !! Nnnna,de ahol sikeres a gazdaság...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@almosd: :)) Most már csak a fa fajtajat kellene kitalálni! Nem lehetne hogy szuvas legyen az a fa??:))
Desischado
Miért is nem csodálkozom? Én meg kiutalom neki a következő díjakat: A Nemzet Hazugja, a Nemzethy Cselez-Rablesz díjnak az arany fokozata, a lopásban tanusított kimagasló eredményeiért, a Megtévesztés Nagymesterének járó Arany Pinokkió díj, a Nemzet Legnagyobb Utálatnak Örvendő gyémánt fokozatú delikvense.
Mindegyikre milliószorosan rászolgált!
coyote3
Pinokkió díjas??? De hisz ő maga mondta, hogy még sosem hazudott!!! És van-e nála autentikusabb személy erre a kijelentésre? :)))))))
almosd
@Mobil123: Szuvas is meg narancs is ,abból a savanyú fajtából :-))
Mobil123
@almosd: A magyar fajtából?? :-)))) Az jó savanya:-))
evacica
Csak nem? Hat ez az ember aki sohasem hazudott? Legalábbis ő ezt mondta magáról! Na jó én is tudom, hogy ez nem igaz, és megérdemelte ezt a szép díjat. Gratulálunk neki, csak így tovább, cirkusz, kenyér és hazugság kell a népnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.