Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a határon túli választópolgárok regisztrációjáról beszélve azt mondta, hogy már nincs három hónapjuk hátra. Eszerint áprilisban voksolunk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A két harmad nem kétharmad. egy kis matematika. A kétharmados többségre való hivatkozás sem fedi az igazságot, mert a SZAVAZÓPOLGÁROK kétharmada.
Egy kis matek (a 20010 május 05 választásihonlap adatai aílapján): I-ső 57%-os volt a részvételi arány
II.-on 44,66%-os volt a részvételi arány
44,66-nak a (kétharmada) 66,6666 megközelitöleg 67%-ja az a szavazatra jogosultak 29,92% tehát még egy harmad sincs !
Az, hogy önök vissza eltek azzal miszerint a parlametben,
defaktó ténylegesen megvolt a kétharmados többségük, dejure viszont csak 29,922 jó indulattal sem nevezhető kétharmadnak.
aha
csak felkaptam a fejem, mi az elszólás tárgya. aki kicsit is figyel az napnál világosabban tudhatja,hogy áprilisban lesz a voksolás. semmi más csak "hatásvadászat " hogy egy fideszes elszólta magát. úgy látszik egyesek még gréczyyy zsolthikára sem figyelnek , aki szószerint azt mondta : nincs idő karácsony után ami a csövön kifér dübörögnie kell a kampánynak. az egy dolog,hogy baloldali programot még senki nem láthat. azt hiszem nem is fog. abban fog kimerülni a kampányuk hogy a rezsimet le kell válltani...nos ez annyira semmi érv,hogy még szánakozó mosolyt sem érdemel.
nahát
Idióta firkász, szenzációt akar csinálni a semmiből, mindig áprilisban volt a szavazás!!!
nahát
@Manhattan: 200010 május 5? Kicsit elszaladt az idő!
Számok: 2002-ben a maszop 65000 szavazattal nyert! Utólag kiderült, hogy 200ezer kisgazda szavazatot elcsalt az maszop (érvénytelenített), így meglett 52% többség!! A szavazásra jogosultak kevesebb mint 1/4 szavazott rájuk! Volt pofájuk úgy reklámozni magukat, hogy velük az ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.