Visszafizettethetik a tanfolyam árát azokkal a közfoglalkoztatottakkal, akik képzésre jelentkeztek, ám nem járnak iskolába vagy nem vizsgáznak le - ismerteti a szombati Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solisoft
Válasz.Nemzeti nyugdijas számára!Tény hogy a tanfolyamok rendkívűl megalázóak!Többet én is végeztem mert KÖTELEZŐ volt!És ezek szakmai képzések voltak.Még is újra munkanélkül vagyok!Pedig a Standford féle teszten 170% ot teljesítettem.Kivül belüll ismerem szinte még a legg extrémebb számítógépeket is!Több roma barátom rokonom van némelyek mérnökökk,ügyvédek,orvosok,kérdem én mivan a génjükben amit anyira dobál?Egyáltalán tudja mitjelent ez a szó??Van egy pár szakmám ahol nagyon is számít hogy pontosan tisztában legyek a jelentésével.Ha szükségét érzi szivesen átadok tudásombol egy keveset!Ha nehéz az olvasás tudok gyogymódot diszlepszia ellen!A génjeit sajnos már én semtudom megváltoztattni!
nemzeti_nyugdíjas
@solisoft: Aki helyesen sem tud írni, annak a tudása annyit is ér. Jelenlegi tudásával ne elégedjen meg. Tudásából nekem ne adjon semmit, mert nem akarok az ön szintjére süllyedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.