Az MSZP és az Együtt-PM közötti megállapodás kiterjesztésének és továbbfejlesztésének lehetőségeiről tárgyalna Bajnai Gordon a szocialistákkal.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mi van? Bajnainak almamagot adott valaki, mint a viccbeli rendőrnek, hogy kezd okosodni? Vagy csak elolvasta a közvélemény kutatási eredményeket? Netán nagyon karcsúnak találja a pártját és a Mesterházyt? Vegye be a Mesterházy barátját a Lasztoviczát is a buliba. (nem a Simicska barát M.Ernőről van szó)
coni
Bajnai belátta, hogy a magyar csak arra figyel amit szépen becsomagolva mondanak neki és nem arra ami a háttérben történik. Pontosabban belátta, hogy a magyarok menthetetlenek, csak a buta demagógia jut el hozzájuk, főleg, hogy a széles rétegekhez eljutó egyetlen információ a kormánymédia, azaz a rezsitrükközés és a fegyverkezés az egész világ ellen.
Becsülendő, hogy megpróbálta a lehetetlent, észhez téríteni egy olyan népet, amelyik mindig is önsorsrontó volt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.