A TV2 alaptalannak tartja és visszautasítja az MSZP és az Együtt-PM politikusainak korábbi nyilatkozataikat, amelyben azt követelték, hogy a német ProSiebenSat1-csoport és a TV2 hozza nyilvánosságra a tévécsatorna eladásának minden részletét, így a valódi vevők kilétét.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ha nincs mitől félni akkor miért nem hozzák nyilvánosságra...BUKTA!
nahát
@Hellcat: Üzleti titok. Máskülönben meg semmi köze hozzá senkinek, ha nem tetszik jelentsék a gazdasági hivatalnál vagy illetékes szervnél különben kuss! Esetleg kaphatnak egy pert valamilyen jogcímen--- nem akarok találgatni
A baloldal egy újabb médiát vesztett és ez nagyon fáj.. pl.: a reggeli demcsák mszp segnyalás nem fájt nekik?
Hellcat
@nahát: Hát én nem neveztem volna a TV2-t baloldali médiának...a TV2 szerintem halálosan be volt fosva a médiatörvénytől ezért politikai híreket szinte alig adtak le...én nem nézem mondjuk, ezt másoktól hallottam...úgyhogy a szocik nem vesztettek semmit inkább a fidesz nyert egy újabb médiarabszolgát magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.