A baj az, hogy az emberek irigyek. Nem fogadják el, hogy mások vadásznak, a legjobb társaságba, finomakat esznek, nagyot mulatnak. Eközben képtelenek felfogni, hogy mindez mindannyiunk helyett és valamennyiünk számára példa gyanánt történik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Az a baj hogy olyanok mulatnak legjobban akik még életükben nem dolgoztak csak nyerészkedtek. Itt a baj.
Dr. Felipe
Régen Soponya Kádár János vadászbirtoka volt ahol most lézer jankó vadászgat. Na de akkor tényleg, most kik is Kádár elvtárs örökösei?
szablyafűrész
Régi mondás, de igaz: - régen csak az Eszterházy vadászott, ma minden szarházi vadászik !
tavaszi
@nyanya001: van egy mezőőr barátom, aki elmesélte hogy kurva költséges a vadászat. méllyen zsebbe kell nyulni...nem vélettlen hogy ez mindég is egyfajta nagyúri passzió volt. az izére a z átkosnak nevezett emberkék is ráéreztek...és hát nincs új a nap alatt..annyi a változás hogy itt bármelyikönket bevennék vadásznak..."csupán" a zsetont kell leszuirkolni.
nyanya001
@tavaszi: Igen, és a vadászatot követő tivornyát is ők fizették netán ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.