Több zöldség, gyümölcs, kevesebb zsír és só. Se rántott hús, se csokis piskóta. Eljött a menzaforradalom ideje.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
össze fognak esni a kölkök a suliban ,főleg utána már amelyik sportol ,és így akarnak ezek sportnemzetet építeni ahoz kéne a kalória vagy tévedek ? :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Rohadékok, nem az egészséges étkezésről van itt szó, hanem a mocskok a gyerekeken akarnak spórolni! Szvetlanának és Jajmárnak igaza van, minden háziasszony tudja, hogy lehet ízletesen elkészíteni egy ételt, hogy ne legyen hízlaló, és Jajmárnak meg abban, hogy lehet mindenből enni, és a sok mozgás szintén nem hízlal! De persze fityiszék "okosak" és kitalálták ezt a marhaságot! Arról van itt szó, mint a trafikmutyi esetében, a haveroknak kiosztani a piacot, a felszinen meg ment a süketelés, hogy a fiatalok dohányzását akarják visszaszorítani. És joopapának igaza van, valami istván nevű fityiszes nagy dohányzó majom találta ki ezt az egész dohányzás elleni hülyeséget, miatta nem lehet lassan már sehol sem rágyújtani! Persze, visszaszokott a nyavjás, de a rendelet maradt! Erről van szó, kell a lé a haveroknak! Szemét banda! El a kezekkel a gyerekek rántott husijától!
tivoli
@Desischado: Ne ríjál már annyit. Nem a gyerekeken akarnak spórolni, mert annak az árát bőven behajthatják közétkeztetés címén.
modera
@Szvetlana: A cukorra is szükség van, főleg az agynak. A zsírra is, hiszen bizonyos vitaminok csak abban szívódnak fel. A gond igazából a mértéktelenséggel van, mert egy hatalmas adag rántott hús sült krumplival borzasztó egészségtelen, ami után jöhet egy kóla meg egy chips. Ezeken valóban jó lenne változtatni, hiszen nézd meg a mai elhízott, gép előtt ülő tizenéveseket.
Szvetlana
@modera: Na, most ezen mosolyogtam egyet. MIkor kapott egy gyerek hatalmas méretű rántott húst? Az étkező konyhán nem kap kólát, csak vizet. Az már az ő hibája, ha a közértben, vagy ahol van büfé, akkor colát vesz:))
38 évig ettem a gyerekek kajáját naponta. De még soha nem kaptam akkora rántotthúst, hogy elég lett volna:)) De békacomb nagyságu csirkecombot na azt kaptam. :))
modera
Na jó, én nem a menza kajára gondoltam...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.