Egy magánszemély fizette ki a vadásztársaságnak Lázárék decemberi vadászatát, amelynek során az államtitkár és főúri vadásztársai 913 fácánt lőttek ki – állította a Blikknek cég vezetője.

A vadászat az adófizetőknek egyetlen forintjába sem került. Sőt a magyar államnak a magáneseményből bevétele keletkezett – írta a Blikknek Lázár János, hozzátéve, hogy az esemény költségeit magánszemélyek fizették – köztük ő maga –, ám hogy pontosan mennyi volt az ő része, arra nem kaptunk választ.

Nem Lázár János, nem is a Miniszterelnökség, hanem egy magánszemély egyenlítette ki a számlát a társaságunknak. Ezért a kifizető neve, valamint az összeg nagysága nem közérdekű adat – mondta Majoros Gábor az állami tulajdonban levő vadásztársaság, a Vadex Zrt. vezérigazgatója, aki annyit elárult, hogy listaáron fizettek mindent, és egy fillér kedvezményt sem kaptak.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Mikor magánember fizeti a politikus szállását, vadászatát, mintegy 500 000 forint értékben, azt jobb helyeken korrupciónak nevezik. Ilyen hely pl. Németország!
A hódmezővásárhelyi Continentalos Sánta János, a trafiktörvény megalkotója is hasonlóan kezdte, hogy 98 trafikhoz juthasson legálisan?
Lézerék most osztották el maguk között az alkohol-piacot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Lázár állítja: kifizette a vadászat rá eső részét. Ezt nem is kétlem. Pénze az van dögivel, nyilván megdolgozott érte, és nyilván megérdemli, mint a többi szakember.
Na jó, de most komolyan: a teljesítményük alapján nem érdemelnének egy vasat sem. A módszerváltáskor mögöttünk levő országok megelőztek minket. Soha ekkora szegénység. Ha rajtuk múlna visszahoznák az arisztokrata világot a cselédséggel. Egyébként gyönyörű ez a társaság, azt hiszik, hogy amit megcsináltak a szoci elődeik, azt ők is megcsinálhatják. Pedig akkor mennyire elítélték. Undorító, és még van aki hisz nekik. A volt vezetők sem hitelesek, a választáskor csak nem korrumpálódott, tehát újakra szabadna szavazni. Hogy ne történjenek meg a szocis és a fityiszes aljasságok (amik ugye jogszerűek, csak nem etikusak) azért jogszabályokkal kell ezt megakadályozni!
Desischado
Magánszemély fizette mi? Persze, abból, amit tőlünk, összerabolt! Mocsok társaság ez, lézer jankónak egyébként sincs hitele nálam! Aljas, szemét féreg, ő sem becsületes úton gazdagodott meg! És még vannak olyan hülyék, - a csókosokon kívül, - akik rájuk szavaznak! Elszámoltatni az egész bandát, és teljes vagyon elkobzás mellett éltfogytiglani börtön az ország, és az emberek kirablásáért! Ez a legkevesebb, amit megérdemelnek! Egyébként, ha jani igazat mond, - még a templomban sem, - akkor miért nem lehet tudni, hogy pontosan mennyibe került az "úri muri"?
jancsipapa
Újra itt van a dzsentri világ .Ezek a valóságtól teljesen elrugaszkodott törtető,gátlástalan f...szok fel sem fogják ,hogy mennyire irritáló ,gyűlöletes szinte mindegyik aljas,szemét megnyilvánulásuk.
Brother Louie
@jancsipapa: igazából leszarnak ezek mindent és mindenkit!
Brother Louie
@F_Viktor: Németországban az Államfő (mint nálunk az analfabéta Schmitt) abba bukott bele, hogy kölcsönkapott (!) haveri alapon pénzt, hogy kifizesse a nagyobb házát.

Mondjuk ők 500 kilométerre NYUGATRA vannak.
F_Viktor
@Brother Louie: Igen, éppen ezért említettem meg példaként Németországot.
Nálunk Shitt Plágium Pál 3 havi folyamatos hazudozás után is csak nagy duzzogva mondott le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.