istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek,cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: bubu1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kb 15 évet éltem Pesten!De annyi beképzelt bunkót sehol nem láttam mint ott./ Tisztelet a kivételnek/ Az emberek szarnak egymásra, felőlük ott dögölhetsz meg a járdán, inkább keresztüllépnek mintsem segítsenek!!!Most vidéken élek, és hányingerem van ha felutazom Pestre , a sok bunkótól!!!Még egyszer mondom.Tisztelet a kivételnek!!!
Hellcat
Ennek a János gyereknek üzenem, hogy tiszta szívemből sajnálom, hogy soha nem fogja megtudni milyen az amikor:
-Fára mászol és/vagy kunyhót építesz a fára
-Homokbányában ugrálsz
-Bánya vagy malom-tó ban fürdesz nyáron
-Átbringázol a szomszéd faluba a barátodhoz
-Milyen egy fasza pincebuli...
-Elviszed a kutyádat sétálni a határba (még a szart se kell összeszedni utána!)
-Átmászol a kerítésen a kertszomszédba a barátodhoz
-Gyümölcsöt frissen eszel a fáról ami az udvarotokban(!!!) van, nem a boltban veszed miután leutazott pár szár km-t.
És ki ne hagyjam a szüretelést meg a disznóvágást...
Majd ha legközelebb elmész boltba és veszel húst, zöldséget, vagy tejterméket akkor gondolj arra, hogy ez a sok "vidéki paraszt" nélkül igen csak nehézkes lenne neked Budapesten.
Ja és ha én otthon elmegyek boltba akkor 2km alatt nem boltok bele 5 könyörgő hajléktalanba, meg 8 szórólap osztogató emberben és nem közömbösen megyek az utcán hanem figyelve hátha látok ismerőst.
Gyanítom te is hasonlóan gizda, kis rossz arcú csávó lehetsz mint a másik haverod aki kiharcolt a belépőt a lányoknak...gondoltad biztos a sok sikertelenség után majd egy ilyen írással jól berobbansz a köztudatba mi? Hát lehet, hogy sikerült, de csak sajnálni tudlak.
Hellcat
Na jólvan...ez egy paródia...egy kurva rossz paródia...vagy csak rájött, hogy elbaltázta és utólag rámondta, hogy "áhh ez csak félreértés..."
human
Először azt hittem ez az írás valami morbid vicc. De nem.
A budapesti vezetők (párttól függetlenül) szeretik hangoztatni, hogy BP-et nagyon lenyúlják ahhoz képest, hogy a GDP hány %-át adja. Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy hány vidéki vállalkozás, cég van BP-i címre bejegyezve. Azt is tudni kell, hogy Magyarország vízfeje Budapest. Minél távolabb van egy város BP-től és a nyugati határvidéktől annál nehezebb a megélhetés. Ez nem jó a fővárosnak sem. Forgalmi dugók, sorban állások, tolongás és rossz levegő nehezíti a mindennapokat. Több központ kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.