Társai folyamatos kegyetlenkedése miatt akart véget vetni életének az a 17 éves fiú, aki kedd reggel a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájában vetette le magát a legfelső emeletről – írja csütörtöki számában a Blikk.

A lap az egyik tanulótól úgy tudja, hogy állandóan csicskáztatták, megütötték, nemegyszer az is előfordult, hogy arcon köpték.

Tudtuk, hogy többen szekálják Krisztiánt, de ő sosem panaszkodott itthon – mondta a fiú bátyja. A diák jelenleg kritikus állapotban, kórházban fekszik.

Diáktársai közül tegnap többen nem mentek iskolába, azokkal, akik bementek, pszichológus beszélgetett. Akik látták az esetet, talán soha nem felejtik majd el a szörnyű képet, ami eléjük tárult az aulában – írja a Blikk.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Szvetlana: Ha tényleg volt rendőr az iskolában, akkor egy újabb dolog amit elcseszett a fityesz, mert így értelme nincs, újra csak a pénzt szórják ki az ablakon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Az én gyerekemet próbálnák meg szekálni. Mindegyiknek levadásznám a szüleit a "miheztartás végett"! Aztán a kis köcsögök majd hüppögnek anyuk-apjuk véres hullája felett. Ennek a gyereknek ráadásul van egy bátyja, aki tudta, hogy... Jó kis testvér az is.
verőce21
Az a baj, hogy túl kevés még a hatalmi terror ebben az országban!
Yoda69
@verőce21: Miert? Te jobb szeretsz terrorban elni vagy elmebeteg vagy?
verőce21
@Yoda69: Nem vagyok semmilyen beteg, de unalmas már a hírekben rémhíreket hallani!
csa-csa
@valakiaki: ha sors ne adja meghalna,a "jópofa fiúcskákat" úgy kinyírnám, hogy arra sem lenne ideje hogy levegőt vegyen. Meg amúgy az összes mocsadék tetves gyilkost.
beberI
Talán ellkelene gondolkodni azon ,hogy a Tanároknak visszakéne adni a jogokat a fegyelmezés terén!!Megkéne értetni a szűlökell amít ők othoni nevelésűkkel elrontanak!/tiszt, kívét nemlehet úgy helyre hozni, hogy a tanároknak vígyázva kell állni a diák előtt mert ha nem még a szűlő is bever neki eggyet ketőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.