Ünneplik a DK-sok, hogy Mesterházy Attila és Bajnai Gordon megegyezett a közös listában és a közös egyéni jelöltekben, hiszen Gyurcsány Ferenc hónapok óta pontosan ezt szerette volna elérni. Az MSZP és az Együtt-PM a lehető leggyorsabban leül a DK-val, amely lényegében két dolgot akar: legyen DK-s induló nyerhető körzetben és Gyurcsány Ferenc felkerüljön a közös listára.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@csipek: Gyurcsánynak van szereplési mániája? Akkor még véletlenül sem Orbán az, akiről nyolc oldalas fotóriportot közölt valamelyik bulvárlap, celebmurit csinált a lánya esküvőjéről, állandóan a fészbukon villog (síelés, kirándulás stb.) és a Káel nevű haverja már csinált róla vagy 10 ezer órányi videóanyagot '98 óta.
Mellesleg, bár valóban beköltözött a panelba, ő legalább kimozdult a hétköznapi emberek közé, a drága miniszterelnökünk pedig még az utcát is lezáratja ahol lakik, és állandóan fél tucat tek-es ninja veszi körbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@tivoli: Ez a felhozatal, nincs mit tenni azt esszük ami az asztalon van.
Tekla
@csipek: sajnos !Bár még reménykedem a szebb jövőben!
Hellcat
@tivoli: Hát minden egybeesés csak a véletlen műve :P
tenger49
nos,ha igaz,hogy Gy.F. beszáll a közös listára / MSZP.-Együtt-PM/,akkor biztos,hogy családomnak és nekem nem kell elmenni szavazni!!! Gy.F. miatt hagytam el a szocialista pártot már 2006-ban! Nem megbántva senkit,de nálam a neo liberalizmus nem jön be.
tivoli
@Hellcat: Én is úgy gondoltam és ettől gyanús! :-)))
tivoli
@gabrella: Ez így igaz, de mégis azt bizonygatjuk, ki a legjobb szakács. Holott mindegyik csak kukta a nagy séf mögött, aki az étlapot összeállította.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.