Ünneplik a DK-sok, hogy Mesterházy Attila és Bajnai Gordon megegyezett a közös listában és a közös egyéni jelöltekben, hiszen Gyurcsány Ferenc hónapok óta pontosan ezt szerette volna elérni. Az MSZP és az Együtt-PM a lehető leggyorsabban leül a DK-val, amely lényegében két dolgot akar: legyen DK-s induló nyerhető körzetben és Gyurcsány Ferenc felkerüljön a közös listára.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@csipek: Gyurcsánynak van szereplési mániája? Akkor még véletlenül sem Orbán az, akiről nyolc oldalas fotóriportot közölt valamelyik bulvárlap, celebmurit csinált a lánya esküvőjéről, állandóan a fészbukon villog (síelés, kirándulás stb.) és a Káel nevű haverja már csinált róla vagy 10 ezer órányi videóanyagot '98 óta.
Mellesleg, bár valóban beköltözött a panelba, ő legalább kimozdult a hétköznapi emberek közé, a drága miniszterelnökünk pedig még az utcát is lezáratja ahol lakik, és állandóan fél tucat tek-es ninja veszi körbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Marha ideges voltam a Fletóra régen, de ő legalább átlátszóan csalt, nem emelte törvényi szintre, mint az a fideszes izé, na.
Mi is a neve? Na. Az, amelyik sose mer kimenni a nyilvánosság elé, csak a raj társaságával, a hordájával, vagy a békejövettel körülvéve. Orsós, vagy Orbán, vagy mi. Nem jut eszembe hirtelen.
Hellcat
@pbalage: Csak nem a Cigánypávára gondolsz?
csipek
Pünkösdi a királyága! Orbán tavasszal eltiporja.
csipek
Úgy jár, mint a magyar fociválogatott 1986-ban. Nagy csindadratta volt amikor kijutott a VB-re, aztán a világ előtt égett szénné Irrapuatóban. (Mellesleg azóta nem járok meccsre.)
tivoli
Akárhogy is tekergetjük a témát, hogy ki lenne a megfelelő me.jelölt a baloldalon, csak Gyurcsány jöhet szóba.
Az MSZP bebizonyította, hogy ott kollektív akaratnak kell lennie (ebbe bukott bele Gyurcsány), melyet Mesterházy híven prezentál. Bajnai? Miből él politikailag? Hogy volt egy évig me. mások jóvoltából? Azonkívül nem sokat mutat a nemlétező vezetői képességeiből, most is csak lökd ide, lökd oda szerepet játszik, még jobban megkeverve a baloldali érzelműeket. Egy ficsúr, akit most is csak küldtek.
Maradt Gyurcsány, aki elég karizmatikus ahhoz, hogy embereket tudjon megmozgatni, minden személye elleni lejárató kampány ellenére. Ízig - vérig meggyőződéses és nem megélhetési politikus.
De ne örüljünk előre, mert bármi is lesz a választások kimenetele, semmi nem fog változni a dolgok menetében.
csipek
Gyurcsány beteg ember. Szereplési mániája van. Magasról tesz ő a országra, neki létszükséglet, hogy írjanak róla! beköltözik egy családhoz a panelbe, ilyen olyan tiltakozóakciókat szervez, saját pártot alapít megvásárolt famulusaival...
Szereplési mániája van.
silber13
@csipek: Orbán? Eltiporja? Hiszen úgy fél Fletótól mint az ördög a tömjénfüsttől. És nem felejtette el, hogy Gyurcsány már feltörölte vel a padlót! Most megint megkapja!
A Tündik bündije
@csipek: Gyurcsánynak van szereplési mániája? Akkor még véletlenül sem Orbán az, akiről nyolc oldalas fotóriportot közölt valamelyik bulvárlap, celebmurit csinált a lánya esküvőjéről, állandóan a fészbukon villog (síelés, kirándulás stb.) és a Káel nevű haverja már csinált róla vagy 10 ezer órányi videóanyagot '98 óta.
Mellesleg, bár valóban beköltözött a panelba, ő legalább kimozdult a hétköznapi emberek közé, a drága miniszterelnökünk pedig még az utcát is lezáratja ahol lakik, és állandóan fél tucat tek-es ninja veszi körbe.
csipek
@silber13: Ezen most nincs értelme vitatkoznunk. Állapodjunk meg! A választások után, ha Gyurcsány győz te engem, ha Orbán győz akkor én téged nevezhetlek Kishülyémnek.

Mered vállalni?
csipek
@A Tündik bündije: Találó a nicked! :-)))
silber13
@csipek: Gyerekes játék! Jellemző! Köszi, Magaddal foglalkozz inkább.
sasi1115
Nocsak-nocsak!
Pár hónapja a bégető bérencbirkák arról írogattak, hogy be sem fog jutni Fecó a Parlamentbe. Mennyit változott a világ...:)
Azért persze minimum pofátlanság most egy esetleges győzelemre fogadni az Orbán-Gyurcsány versenyben, mivel az sajnos nem fog menni Ferinek.
Ennek persze nem az "emúttnyócév" a fő oka, pusztán csak a Fidesz jelenlegi kommunikációs cunamija, meg az hogy az erdélyi magyarokat megvásárolta az állampolgársággal kilóra.
Szóval a lényeg hogy ott lesz, és ha ettől a Fidesz rosszul érzi magát, akkor már megérte.
De azért jó lenne ha a Feri újból feltörölné a padlót a Vikivel, bár szerintem ahhoz beszari a Viki hogy kiálljon egy szócsatára. Olvasni jobban szeret, meg lehet hogy még mindig emlékszik az égésére...:)
A Tündik bündije
@csipek: Kiváló ellenérvek, máris meg vagyok győzve. Nem is értem, miért kellett eddig rejtegni az ilyen vitaszellemet...
JAJMÁR
@csipek: 13:24 Ó, ha csak szereplési "mániás" egy politikus, az még a javára is írható!. (Vannak ennél súlyosabb esetek is) Nem jársz meccsre? Kinek épülnek akkor azok a sok drága stadionok? Mert nekem nem!
Hellcat
A minap eszembe jutott egy aranyos kis történet egy testvérpárról. Legyenek ők x és y.
X kap egy autót amit használ, nem túl okosan, kevés karbantartással de megy előre. Aztán 1x X megtöri a kocsi elejét...szánja bánja beismeri a szüleinek hogy hibás volt viszont Y iszonyatos nagy rikácsolásba kezd arról hogy "ÖSSZETÖRTE EZ A SZEMÉT!!"
X használja a kocsit továbbra is de Y folyamatosan szidja mert kárt okozott benne...az hogy beismerte a szüleinek a hibáját azt el is felejti mindenki hamar...Y addig rikácsol míg végül a szülők oda nem adják neki az autót hogy használja ő akkor inkább, mert X alkalmatlan rá. Y elkezdi használni az autót, folyamatosan kárt tesz benne, apró horpadások, karcolások néha meg meg töri, de amikor kérdik tőle mi történt csak annyit mondd, hogy "Á ez nem az én hibám volt..." vagy " Ezt még X csinálta rajta" ezért mindenki leszarja hogy a kocsi lassan alig gurul és totálkáros...
Bármi hasonlóság a valósággal csupán a véletlen műve...
gabrella
Gyurcsány nélkül nem sok esélye van a baloldalnak. Autóversenyre nem lehet kiállni tanulóvezetővel!
Szvetlana
@A Tündik bündije: 15.05 No és ezek a nindzsa harcosok építették a gátat túlórában-kiküldetésben jópénzért munkaidőben.:))
gabrella
Az a baj,hogy a tanuló miniszterelnökök tandíját mindig mi, a nagy többség fizeti meg.
A fidesznek a szerencséje is az volt,hogy ismert volt már Orbán a második kormányban és amikor hibáztak a balosok a nép felé fordult segítségért.
De mint kiderül az egykulcsossal nagyot hibáztak. Megpróbálták kialakítani a magyar gazdag elitet, de túl sokat vettek el ezért a néptől ami vissza fog ütni.
dömdödöm
@gabrella: Hiába alakít ki bármilyen újgazdag elitet ,megfelelő pénzügyi kultúra hiányában az összes ( lopott) ajándékba kapott pénz huss, rövid idő alatt vége . A végtelenségig
nem lehet( lopni ) tömködni őket pénzel .
gabrella
Nyerő páros lehet Gyurcsány min.elnök, Bajnai gazdasági miniszter, de ha hibáznak nincs több esély, mint ahogy a fideszeseknek sem lesz szerintem.
Mindent nem lehet a néppel fizettetni.
gabrella
@dömdödöm: Így van, ha nincs utánpótlás minden sok elfogy egyszer. A nép leszegényedik, nincs többé aki újratermeli a vagyont amit el lehet lopni - akár.
silber13
@csipek: Nem kérdeztelek, főleg a nevedre nem vagyok kiváncsi!
silber13
@csipek: 13:01-re : " Csindadratta " szó nincs. Javasolnám talán a csiinnadratta kifejezés használatát. " Irrapuato" esetében ne légy olyan kis butzgó! Elég lesz egy R betű is! ( Irapuato ) Esetleg utána kellene nézni! :-)))))
tivoli
@csipek: Így igaz, szereplési mániája van Gyurcsánynak. Volt akkor is, amikor homokzsákokkal támogatta a gátakat, miközben Orbán felelőssége teljes tudatában taposta szét vezérkarával és egy TEK-es századdal a nyomában a frissen épített védelmi gátakat.
bretagne
@csipek: Na és a másik oldalnak nincs???
tivoli
@Hellcat: tegnap, 20:30
Nagyon plasztikus példa.
De a szereplők most is kitalált személyek, ugye? :-)))
tivoli
@gabrella: De bizony, hogy lehet. '89 óta ugyanazok az erők labdáznak és jól megélnek belőle. A vak paraszt meg asszisztál hozzá.
gabrella
@tivoli: Ez a felhozatal, nincs mit tenni azt esszük ami az asztalon van.
Tekla
@csipek: sajnos !Bár még reménykedem a szebb jövőben!
Hellcat
@tivoli: Hát minden egybeesés csak a véletlen műve :P
tenger49
nos,ha igaz,hogy Gy.F. beszáll a közös listára / MSZP.-Együtt-PM/,akkor biztos,hogy családomnak és nekem nem kell elmenni szavazni!!! Gy.F. miatt hagytam el a szocialista pártot már 2006-ban! Nem megbántva senkit,de nálam a neo liberalizmus nem jön be.
tivoli
@Hellcat: Én is úgy gondoltam és ettől gyanús! :-)))
tivoli
@gabrella: Ez így igaz, de mégis azt bizonygatjuk, ki a legjobb szakács. Holott mindegyik csak kukta a nagy séf mögött, aki az étlapot összeállította.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.