Napok óta kering a sajtóhír, miszerint Székely László ombudsman is megszólalt a rokkantak ügyében - véleménye szerint átgondolatlanul került bevezetésre az új rokkant-törvény. Az utolsó 5 évből csak 2 évet, az utolsó 10 évből csak 3 évet, az utolsó 15 évből csak 5 évet maradhat távol a munkától a rokkant ahhoz, hogy a rehabilitációs és rokkantellátásra még jogosultságot szerezhessen.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
ROHADJATOK MEG!!! Az a rokkant aki ez miatt azóta az életét vesztette azzal mi lesz? Vagy a szülő nélkül maradt gyerekkel!!! Hogy dögölnétek meg senkiházi patkányok! Most hogy jön a választás, hirtelen rájöttetek, hogy "Bocsi nem gondoltuk át eléggé" ??? Van pofátok??? A pokol legmélyebb bugyra is édeskevés az ilyen emberi hulladékoknak mint ti...
mariaberta
Közeli szomszédunk 81 éves volt, amikor berendelték a Thököli útra felülvizsgálatra, mivel korábban megkapta a gépkocsira vonatkozó adókedvezményt, és most úgy gondolhatták, hogy állapotában kedvező változás állott be. 1987 vagy 88 ban leszázalékolták, két protézis műtéten esett át, évek óta bottal jár. Ha nem tudna vezetni meg sem tudott volna jelenni a vizsgálók előtt, illetve taxit kellett volna fogadnia. A bizottság első kérdése az volt, miért jött? Mert berendeltek. Nem részletezem, természetesen nem találták "munkára foghatónak" és rövid időn belül továbbra is megkapta a gépkocsira vonatkozó adó eltörlését.
Ez ugye remek, de miért gondolja ebből a társaságból valaki, hogy egy 80-81 éves ember aki évek óta rokkant-parkolási kártyával is rendelkezik, munkaképes? Gondolkoznak ezek, vagy csak nem normálisak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.