Betörők lopták el Táton egy családi házból hétfőn a gázvezeték egy részét, ez gázszivárgást okozott, emiatt robbant fel az épület.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Felháborító milyen óriási pénzbe kerülnek ezek az élősködő, kártékony cigányok. Én csak azért fohászkodom,hogy minél több politikus , jogvédő ,bíró ,legyen áldozatuk.Megérdemelnék .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@gugu45: Itt csak az számít, ha már megtörtént a baj (gyilkosság). De, hogy ezt megelőzzék durva ítéletekkel, a visszaesés megelőzésével, a szegény területek fokozott rendvédelmével, nos azt már nem! De minek is tennék??? Még jobb lenne a közbiztonság! Hova jutnánk így???
vidrapok
Késett a robbanás!Fűrészeléskor kellett volna,akkor három szeméttel kevesebb.
taglo
Két ,,öregezés " között ,nekik is kell egy kis kikapcsolódás, mert nagyon monoton a ,,munkájuk" - bicskázás, besurranás,táskarablás, betörés,zsebelés,stb. !! Ha ez a népség nem lenne,egy osztrák közeli szinvonalon élhetne a MAGYAR-nép ! (szerintem )
Igazi Trebics
@vidrapok: "Késett a robbanás!"
Rézcsőről van szó és egyszerűen kitépték, nem szarakodtak fűrészeléssel!
jancsipapa
Felháborító milyen óriási pénzbe kerülnek ezek az élősködő, kártékony cigányok. Én csak azért fohászkodom,hogy minél több politikus , jogvédő ,bíró ,legyen áldozatuk.Megérdemelnék .
Fradigege
Én simán alkalmaznám a kéz levágás módszerét. Aztán beleégetném a homlokukba: LOPOTT. Olyan roham léptekben szorulna vissza a bűnözés, hogy fapapucs. De amíg itt ez nem lesz, akkor minden szépen halad a maga útján tovább, megállíthatatlanul. Gondolom nem lehet kiverni belőlük egy ház árát. A ház megsemmisült, a kör bezárult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.