Annak ellenére, hogy a héten elfogadta Mesterházy Attila miniszterelnök-jelöltségét, és a teljes összefogásról egyeztet, péntek délután programot hirdetett Bajnai Gordon. Az Együtt-PM vezetője először elmagyarázta szimpatizánsainak, miért mondott le a kormányfő-jelöltségről, majd elsorolta, milyen programmal küldené nyugdíjba Orbán Viktort, és tüntetné el "a fideszes vadászokat". Bajnai például megszüntetné az iskolában a kötelező hittant, és négy év alatt 220 ezer új munkahelyet teremtene.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Jól van, higgadj le, ülj vissza a valagadra. Amíg ezen a szerencsétlen baloldalon múlik, Orbán marad a helyén.
modera
Szerencsére ebben nem Bajnai dönt egyedül...
bakegya
@leszúrt rittberger: tévedsz,nem marad a valagán addig amíg a közép és távol keleti únió elnöke nem lesz!!!-most-és eddig is azt intézte!
Mi,mint általában csak egy kis közjáték része lehetünk csak,akár bal-vagy jobb oldalon löknek az árokba az már mindegy!Biztos mélyrepülés következik!-nem én mondtam.
bakegya
Bajnai itthon van,de vitya már otthon van!-putyin várja-kína befogadja,szarik az a mi járulékunkra!-egyébként megelőlegezve már rég átutaltatta a rokonyok a haverok számlájára a határainkon túlra is.Diadallal kampányol,míg mi tthon a választási törvénybe gabajodva csak a szamárköhögéstől ugathatunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.