A Közigazgatási és igazságügyi államtitkár szerint a 2002 és 2010 közötti időszak mindhárom miniszterelnökéről elmondható, hogy rendszerváltás nélkül is kormányfők lehettek volna.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
A neveltetésem nem engedi, hogy " Kis Görénynek" nevezzem ezt a...
Amit a hazugságain kívül, szemrebbenés nélkül közölt velünk, leginkább a "Ki a kommunista" kérdésre adott válasza ragadott meg. Mert a seggfej szerint Kövérnek csak belépője volt egy MSZMP intézetbe. Persze ez kereszténydemokrata...
Mondjátok, Isten hogy bünteti a hazug embert ?
Brother Louie
Még az a szerencse, hogy a "jobboldalon" nem kellett senkinek sem egymásra találnia mert ősidők óta együtt vannak:

Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke Járai Zsigmond - MSZMP-tag Matolcsy György - MSZMP-tag Martonyi János - MSZMP-tag Pintér Sándor - MSZMP-titkár Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke Fónagy János - MSZMP-tag Vonza András - MSZMP-tag Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag Chikán Attila - MSZMP-tag Boros Imre - MSZMP-titkár Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag Harrach Péter - MSZMP-tag Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár Pozsgay Imre - MSZMP PB-tag Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár Boross Péter - MSZMP-tag Balogh Gyula - MSZMP-tag Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár Varga Mihály - KISZ-titkár Rogán Antal - KISZ-titkár Deutsch Tamás - KISZ-titkár és a többi és a többi...
Brother Louie
"Az áldozatok tehát mostantól nem csak megfigyelőik neveit hozhatják nyilvánosságra, hanem azokét is, akik a megfigyelésüket szervezték – mondta el az államtitkár."

Előbb jó volna tudni, hogy Paskai László érsekúron kívül ki volt még besúgó a katolikus egyházban. Akik éveken át kevergették a szart.

Nem volt egyedül az biztos. Van ott elég szadista pedofil, akiket be lehetett szervezni hosszú idők alatt.
Brother Louie
@Vizual: ezeket nem bünteti senki soha semmiért.

Lopnak, csalnak, hazudnak. Piálnak, dugnak kicsikkel nagyokkal. Kiélik a szadista hajlamaikat, élve gyújtanak fel embereket és élvezettel gyilkolnak.

Mindenre az a válasz, hogy "MAJD" Isten megbünteti őket.
Amíg a "MAJD" el nem jön, addig nagy ívben leszarnak mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.