Lemondott miniszterelnök-jelölti ambícióiról Bajnai Gordon, aki hétfőn bejelentette: nyitott a közös listára a szocialistákkal, és kész bevonni az ellenzéki együttműködésbe „a valós társadalmi támogatottsággal rendelkező szervezeteket” – ami forrásaink szerint a DK-t jelenti. Ám az utolsó percben újrakezdett egyezkedés neuralgikus pontja, hogy mi lesz magával Gyurcsány Ferenccel, aki arra készül, hogy ellenzéki frakcióvezetőként győzze le Orbánt. Ám sem az MSZP-ben, sem az Együttben nem rajongnak azért, hogy felvegyék őt a közös listára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A Fidesz -feltehetőleg az üvegzseb, ügynök törvény miatt- egyedül Bajnaitól tart. Ezért minden össztüzet ráirányítottak, hiszen ő az egyetlen ME jelölt aki elszámotathatná őket.
Valószínűleg az MSZP is megkönnyebbül, hiszen ők se szeretnének elszámoltatást.
Bajnai túl jó lett volna ennek a népnek, jó szakember, nem sulsüköl, normálisan tudja képviselni külföldön az országot.
Azt kapja majd az ország amit kiérdemelt, de azt nagyon megérdemli.
(Gyurcsány amikor ME volt nem tudott megküzdeni saját pártjával sem, nem tudta keresztül verni rajtuk az elképzeléseit, most majd sikerül az 5%-al?).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@coni: Bajnai az országnak gazdasági miniszterként tud a legtöbbet segíteni. Az nem baj ha lemondott miniszterelnöki ambícióiról.
Arra alkalmatlan hogy felvegye a harcot ezzel a gyalázatos fideSS harcmodorral szemben, erre a feladatra Gyurcsány a legalkalmasabb.
amaramaistanna
Gyurcsány már lassan arra se érdemes,hogy kiköpjék.Egy politikai nímand,aki Orbánt utánozva,Orbán technikáját alkalmazva demagóg módon szédített meg embereket,Nem a fidesz hívektől,és nem a bizonytalanoktól.Ugyan az túl macerás lett volna,hanem a demokratikus ellenzéki oldalról,áskálódva és rágalmazva,hazug módon kommunikálva.Annyiban különbözik Orbántól,hogy magasabb.
Desischado
Nekem mindegy, mit csinálnak, csak sikerüljön a fityiszt megbuktatni!
bretagne
Én nem hiszek sem az Együttnek, sem at MSzP-nek. Annyira átlátszó az egész viselkedésük. Csalódtam nennük.
coni
@Dr. Felipe: Bajnai nem azért akart ME pozíciót mert szeret szerepelni, hanem azért mert ha nincs megfelelő ereje, akkor itt megint ugyanaz lesz mint 2002-2008 között. Egyedül ő akar változást, a szocik ugyanazt nyomják, hiszen az érdekeik nem változtak. A szocik egymással küzdenek, egymást árulják el mint az öszödi időszakban.
2009-ben Bajnai azzal a feltétellel válalta a ME-t, hogy mindenben támogatják, nincs marakodás a koncért. Ezért volt sikeres, ezért félnek tőle a szocik is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.