Akciósan is kerülgeti a 200 forintot literenként, egyébként meg a háromszázat. Márciusig még tovább drágulhat. A KSH azt írta legutóbbi decemberi jelentésében, hogy történelmi csúcson a tej felvásárlási ára. No, ez ugyan eszembe nem jutott volna, amikor a múlt héten elmentem bevásárolni. De az azért eléggé feltűnt, mikor a tejhez értem a listában, hogy: hoppá, már az akciós is majdnem 200 forint. Mondjuk mostanában inkább a férjem járt vásárolni, én meg valahol leragadtam ott, amit hónapokkal ezelőtt tapasztaltam, hogy még 149-169 forintért is lehetett tartós tejet vásárolni.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Akinek lehetősége van rá egész nyugodtan battyogjon ki a piacra, ott vehet annyi egészséges tejet amennyit akar az őstermelőktől normális áron. Nálunk pl. 170Ft/l. Sőt van, ahol a termelő már automatából árulja a tejet, tehát nem gond a piac nyitvatartási idő sem. Higiénia első osztályú.

Nem kell megvenni a bizonytalan eredetű és egészségre ártalmas gyári tejet aranyáron!

Ezzel pedig a hazai termelő van helyzetbe hozva, csak egy keveset kell feladni a kényelemből...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@Január: mondjuk a régi tejből lehetett aludt tejet csinálni. A mostaniból kétlem. =(
gipszes
@soljanka: Hol? Szivesen megkeresném én is azt az automatát, mert én általában 4 litert veszek egyszerre! Én a x. ker.-ben lakom!
soljanka
@gipszes: Hát akkor neked nem éri meg 240 km-t utazni. :)
Gondolom azért a vidéki kisvárosokban a kereslethez igazítják az árakat.
tivoli
@lenhardtibolya: Nem hiszem, hogy a bolti választék sokat segítene :-(
Desischado
Ez is bizonyítja, hogy a rezsirizsa ellenére kúsznak fel az élelmiszerárak! egyébként valóban inkább házitejet érdemes venni, az finomabb, és egészségesebb, na meg olcsóbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok