Nem – így válaszolt a RádióQ-nak Navracsics Tibor arra, lesz-e a Fidesznek kétharmada a választások után. A miniszterelnök-helyettes viszont azt mondta, bár „óvatos duhaj”, a jelen állás alapján a Fidesz meg fogja nyerni a parlamenti választást - írta a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@karma1: Fog csalni a fidesz, csak várd ki a végét...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nagyon szeretnem, ha Navrasics is jol elcsodalkozna aprilis 6-a utan, hogy mennyire nem lesz meg a ketharmad,... Sot, meg az egyharmad sem...Elore inni a medve borere, elore felosztani a miniszteri tarcakat szerintem eleg rossz omen - nekik,... Remelem, a baloldal osszeszedi magat, es vegre utokepes lesz...
Hellcat
@karma1: Fog csalni a fidesz, csak várd ki a végét...
karma1
@Hellcat: Sajnos, tudom,.. Nem volt veletlen a rengeteg kutyafuttaban kiosztott magyar allampolgarsag a romanoknak, ukranoknak,...Na meg ott van az aljas Finkelstein is, aki zsido letere meg a zsidokat is elarulta, amikor Amerikaban kampanyolt az elnokvalasztaskor... 5 centert meg az anyjaba is visszavandorolna, de itt sokkal tobbet kap Orbanektol azert, hogy megtalalja a letezo osszes csalasi lehetoseget,... Es Finkelstein meg fogja talalni, mert ez neki egy oriasi kihivas,... Ex-kommunista orszagban meg nem volt kampanyfonok...:-(
Hellcat
@karma1: Ahogy mondod...levélben szavazás...egy vicc, átvariálták a választási kerületeket is hogy jobban kedvezzen nekik...szóval tessék felkészülni a legocsmányabb fidesz pofátlanságokra.
modera
@Hellcat: Ne legyél ennyire Fidesz gyűlölő azért, mert így joggal neveznek szimplán balosnak sokszor. A választás demokratikus úton zajlik majd, mindenki oda teszi az x - et, ahová jónak látja. Te abban bízol, hogy majd egy Mesterházy kormány a te érdekeidet fogja képviselni? Még annyira sem, mint a Fidesz. A következő 4 év mindenképp a Fideszé lesz, és ha a jót folytatva, a hibákat kijavítva végzik a dolgukat, még utána is ők lesznek. A két harmad erősen kétséges, de a legfontosabb törvényeket már úgysem veszélyezteti semmi, hiszen ahhoz egy két harmados ellenzéki győzelem kellene, ami valljuk be, nonszensz.
Hellcat
@modera: Felőlem ballerezhetnek. :) Nem bízom abban hogy a szocik az én érdekemet szolgálnák...jelenleg senki nincs a parlamentben aki azt akarná hogy nekem legyen jobb...SENKI! Viszont a köpönyegforgató fideszből, a hazudozásaikból, abból hogy nem vállalnak felelősséget hanem mindent másra fognak na abból viszont már rohadtul elegem van...az egész fidesz megélhetési parazitákból áll mindegyikük a politizálásból gazdagodott meg. Ilyen pofátlan módon még a szocik sem talicskázták ki a pénzt a haveroknak...Na ez zavar, és szerintem minden alap és minden jogom is meg van hozzá, hogy ezt tegyem. :)
A Tündik bündije
@modera: Én még az ellenzéki győzelmet is erősen kétségesnek tartom. Szívem szerint persze mást mondanék, de ez éppen olyan, mint amikor dolgozom; érzelmek nélküli, józan ítélőképességre van szükségem akkor is, ha végkövetkeztetés egyébként nem tetszik...
modera
@A Tündik bündije: Gondoltam, az teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenzék nem fog nyerni, ezért nem is írtam le.
modera
@Hellcat: A saját érdekeidért neked kell megküzdened, megdolgoznod, ez mindig is így volt, van, lesz. A kormányok feladata a feltételek biztosítása, és az, hogy ki mennyit lop, hogyan gazdagszik meg kormánypártiként, azt kár is boncolgatni...
Hellcat
@modera: Biztos azért vándorolt ki félmillió magyar mert a fidesz olyan jól teremti meg a feltételeket nem? Az hagyján hogy munka de még az oktatást is szétverték...ahhoz sincs rendes "feltétel".
modera
@Hellcat: A népesség növekedése és a munkahelyek száma nem áll azonos arányban egymással, így sajnos a kivándorlás nem feltétlenül csak az adott kormány hibája. Ha jobban belegondolsz, szerintem megérted, mire célzok ezzel.
bárzongora
A százalékok szerintem mellékesek. Az arányok a lényegesek. Én is úgy gondolom, hogy a Fidesznek most nem lesz meg a kétharmada. Azt remélem,hogy egyedül neki még az abszolút többség sem. De nem a balos trutyi, hanem a Jobbik vesz el tőle szavazatokat. A kettőnek együtt pedig simán meglesz a kétharmad.
modera
@bárzongora: A Jobbik? Gondolom, neked már voltak összetűzéseid romákkal, mert azok szavaznak csak rájuk majd.
Hellcat
@modera: Akármennyire erőltetem meg magam nem tudok olyan dolgot mondani ami 4 év alatt jó húzás lett volna a fidesztől...1 darabot sem! rosszat viszont annál többet! Egyáltalán nem azt éreztem a 4 év alatt hogy jót akarnának...Tudod milyen érzésem volt 4 évig? Göbbels féle propaganda mellé társítva agyhalott buta szavazóbirkák tömeggyártását készítették elő, hogy megtarthassák a hatalmukat...4 évig a legmocskosabb szardobáló propaganda ömlött belőlük és minden médiájukból, és még az oktatást is szétverték csökkentve sok ember esélyét a továbbtanulásra. Közben ők úgy raboltak 4 évig maguknak, mintha éreznék hogy lehet nem lesz még1x erre esélyük.
modera
@Hellcat: Valamiért mégsem vagyunk szegény ország, sőt, amiket én látok úton útfélen, az minden, csak nem létminimum alatti. Nem tagadom, vannak nagyon elmaradott települések, de azok régen is voltak, ráadásul most a média nem úgy működik, mint valamikor, hogy csak egy év múlva értesülsz egy hírről, hanem már néha hamarabb, mint ahogy megtörtént...Kétségtelen, sok a kapkodva meghozott döntés a Fidesz részéről, és a saját hibáit bizony nem könnyen ismeri be senki, de amiket te negatívumoknak nevezel, azt én korántsem biztos. Az oktatás, a pedagógusok béremelése, a bölcsődék építése (folyamatban), a családi adókedvezmények ez évi kiegészítése, a sokak által szidott rezsicsökkentés (ami persze némi kiegészítésre szorulna), az egy kulcsos adó (tudom, megint nem értünk egyet), stb., mind a jó irányba mutat. Utána itt van az oroszokkal kötött megállapodás, amiről már mindenki tudja, hogy csak a Fidesz érdekeit szolgálja. Sok itt a látnok...:-)))
bárzongora
@modera: Tényleg? Most nagyon szomorú lettem.
Hellcat
@modera: Az hogy jobban élünk azt mond annak a 4 millió szegénynek meg a fővárosban szaporodó hajléktalanoknak. Bár pénz az van ebben egyet értünk mert a sok stadion csak úgy nő ki a földből a simicska is sorra kapja a megbízatásokat és a felcsúti polgármester is 2.3 milliárd forintot szedett össze évente. Az orosz megállapodással meg nem az a baj, hogy esetleg nem kedvez az országnak...hanem hogy a fidesz szembeköpte 4 évvel ezelőtti önmagát...ha ezt nem látod át akkor nem is érted a felháborodást...sőt a hitelfelvétellel kapcsolatos nézeteiket is leköpték...
modera
@bárzongora: Tény, hogy a legtöbb szavazót azzal tudta maga mellé állítani Vona, hogy ő majd rendet tesz a cigány bűnözéssel kapcsolatosan. Más nincs, csak ez, ami vajmi kevés egy ország irányításához.
modera
@Hellcat: Ellenzékben mindig mást mond az ember, azért is ellenzék. Utána a józan paraszti ész is előtérbe kerül sokszor...
Hellcat
@modera: Akkor most elismered a pálfordulást te is nem?
modera
@Hellcat: A józan paraszti ész nem feltétlen jelent pálfordulást. Egyébként én is jártam már úgy, hogy szentül meg voltam győződve valamiről, később mégis másként ítéltem meg azt, amihez akkor még ragaszkodtam. Változnak az idők évek alatt, és van, hogy van jobb megoldás is az akkorinál, vagy ebben az esetben mégis csak az a helyes, amit akkor nem tartottak jónak.
Hellcat
@modera: Neeeeem :D Ezt nem magyarázod bele...ellenzékből lehurrogták, sőt lehurrogták az egész keleti nyitást mert a jövő nyugaton van aztán 4 évig csak keletre nyitottak és nyugatra köpködtek...ezt köpönyegforgatásnak mondják, nem annak hogy megjött a józan eszük. Ugyan így csináltak a tandíjjal is...
bárzongora
@modera: Tény, hogy amit állítasz, az nem tény!
F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"Biztos azért vándorolt ki félmillió magyar mert a fidesz olyan jól teremti meg a feltételeket nem?"

És azért szűnt meg évente 30-34 000 KKV, szűnt meg 80 000 munkahely a versenyszférában a munkáltató rossz gazdasági környezete miatt, szűnt meg 25 000 munkahely a közszférában.

Ennyit, hogy ígéretével ellentétben milyen frankó feltételeket teremtett Orbán a gazdasági feltételek terén!
Egy példa:
Van ez a Parragh László, aki mióta becsődölt csempe businesse, azóta here módjára szívja a vállalkozók vérét, mint a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének elnöke, a Magyar Burkolóanyag- és Épületszerelvény Kereskedők Országos Szervezetének elnöke, majd a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Ő Orbán gazdasági tanácsadó testületének tagja, s kívánságára kötelezővé tette minden magyar vállalkozás számára az iparkamarai tagságot!

Érted? Kötelező tagság, szolgáltatás pedig semmi!!! Orbán így a nagy semmiért fejében MINDEN (!!) évben 4-5 milliárdot csúsztatott a zsebébe, a KKV-k pénzéből!

Olvasom a választási latolgatásotokat...
Egy nagyon fontos dologról megfeledkeztek, mégpedig Orbán legnagyobb bűnéről, a demokrácia leépítéséről!
Ez miatt lesz a balosoknak 79-80 százalékok áprilisban!
szablyafűrész
Amennyiben annyira pofátlanok lesznek a választás során, mint amennyire megszoktuk tőlük, hogy a mutyi természetes velejárójuk, akkor esély van egy Kárpát-medencei Ukrajnára...
dömdödöm
husvéti locsoló mondóka 2014
mosolyog a napsugár
mosolyog az ég is
veszítsen a fidesz ,
és mosolygok majd én is .

lehet -e szavazni ? :-)
SwordFish
@szablyafűrész: "esély van egy Kárpát-medencei Ukrajnára"

Szóval ha nem nyertek választást, polgárháborút akartok?

Ha nincs többség demokratikusan , akkor jöhet az erőszak, mi?

Olyan "demokratikus" ? Olyan baloldali. >:-)
szablyafűrész
@SwordFish: Az értelmezési gondjaidat old meg magad, elég nagy fiú vagy már...
Hellcat
@SwordFish: Figyelj miért kell itt háborúról beszélni? Miért kell feszültséget kelteni? Szépen kérlek ne agresszorkodjál itt, nincs erre semmi szükség. Köszönjük az értelmes emberek nevében.
magyarbakancs
Kíváncsi leszek rá ha a Fidesz meg nyeri a választást és nem lesz két harmada ,mit fog csinálni a maga által létrehozott alaptörvénnyel ami tele van két harmados törvényekkel?
Mint a energia ár emelés.
Mert lassan és biztosan emelkedik az Euró árfolyama.
És igen csak felfog emelkedni a világpiacon az energia hordozók ára.
A parlament be bekerülő más pártok fogják támogatni az ár emelést?
Vagy felveszel kölcsönt,hogy alacsonyan tartsad a rezsi rizsát.?
De ezt is tiltja a alaptörvény nem?
SwordFish
@Hellcat: Na, mesélj csak, hogy ki is beszélt itt kárpátmedencei Ukrajnáról ?? >:-I

Csak nem a balliberós fórumtársad? Akkor ki is kelt feszültséget és hangulatot?

Nem kell ukrán helyzetet vízionálni Magyarországon, kedves ballerek, és akkor nem lesz félreértve sem ! >:-D

A választásokat kell megnyernetek, tudom, hogy nem lesz nektek könnyű, de próbáljatok
meg demokraták maradni , és ne csak szóban, okés? >:-)
Hellcat
@SwordFish: Figyelj a gyűlöletkeltésedre itt nincs kereslet oké? Se háborús uszításra. Szóval kérlek fejezd meg. Köszönöm.
SwordFish
@Hellcat: mondom, nem én beszéltem Kárpátmedencei Ukrajnáról , nem én célozgattam aljas és sunyi módon erre a témára.

Szóval leszállhatsz rólam nyugodtan.

Befejeztem a veled való kommunikációt. >:-I
Hellcat
@SwordFish: 4 évig más sem csináltok csak háborúztok! Az Orbán állandóan hadba szólít minden ellen és ti itt is csak uszítotok a háborúra! Ebből elegünk van...nyugalmat szeretnék nem háborúzni úgy hogy jó lenne ha leállítanátok magatokat most már, mert ez a feszültség keltés ez nem hiányzik. Köszönöm!
gabrella
Kétharmad soha többé nem lesz egy pártnak sem ha tisztességes a választás.
F_Viktor
@Hellcat: @szablyafűrész: -nek abban igaza van, hogy esetleges fityesz győzelem esetén később az ébredező birkák békés eszközökkel lemondatni nem tudják Orbánt.
tavaszi
ez egy régi cikk : január 11-ikei szombati...éppenséggel rágódhatunk rajta jan. 27-én is . De ma is az a véleményem, Navracsis is tévedhet...miért ne leheten szerény..és óvatos.??
...amióta feltó bent van a 3. helyen azt hiszem már Navracsics is megváltoztatná a véleményét...hiszen ez már nagyon a 2/3-adnak használt ,hogy az öszödi hazudozó bejött. de semmi értelme nincs az okoskodásnak..hiszen a sima győzelem,bőven elég . készen vannak azok a sarkalatos dolgok amikhez 2/3-ad kell. tartok tőée 3 párt lesz a parlamentbe ,ahogy elnézem a muzsikálásokat. fidesz- mszp-jobbik. ...hát ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok