Nem – így válaszolt a RádióQ-nak Navracsics Tibor arra, lesz-e a Fidesznek kétharmada a választások után. A miniszterelnök-helyettes viszont azt mondta, bár „óvatos duhaj”, a jelen állás alapján a Fidesz meg fogja nyerni a parlamenti választást - írta a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@karma1: Fog csalni a fidesz, csak várd ki a végét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@SwordFish: Figyelj a gyűlöletkeltésedre itt nincs kereslet oké? Se háborús uszításra. Szóval kérlek fejezd meg. Köszönöm.
SwordFish
@Hellcat: mondom, nem én beszéltem Kárpátmedencei Ukrajnáról , nem én célozgattam aljas és sunyi módon erre a témára.

Szóval leszállhatsz rólam nyugodtan.

Befejeztem a veled való kommunikációt. >:-I
Hellcat
@SwordFish: 4 évig más sem csináltok csak háborúztok! Az Orbán állandóan hadba szólít minden ellen és ti itt is csak uszítotok a háborúra! Ebből elegünk van...nyugalmat szeretnék nem háborúzni úgy hogy jó lenne ha leállítanátok magatokat most már, mert ez a feszültség keltés ez nem hiányzik. Köszönöm!
gabrella
Kétharmad soha többé nem lesz egy pártnak sem ha tisztességes a választás.
F_Viktor
@Hellcat: @szablyafűrész: -nek abban igaza van, hogy esetleges fityesz győzelem esetén később az ébredező birkák békés eszközökkel lemondatni nem tudják Orbánt.
tavaszi
ez egy régi cikk : január 11-ikei szombati...éppenséggel rágódhatunk rajta jan. 27-én is . De ma is az a véleményem, Navracsis is tévedhet...miért ne leheten szerény..és óvatos.??
...amióta feltó bent van a 3. helyen azt hiszem már Navracsics is megváltoztatná a véleményét...hiszen ez már nagyon a 2/3-adnak használt ,hogy az öszödi hazudozó bejött. de semmi értelme nincs az okoskodásnak..hiszen a sima győzelem,bőven elég . készen vannak azok a sarkalatos dolgok amikhez 2/3-ad kell. tartok tőée 3 párt lesz a parlamentbe ,ahogy elnézem a muzsikálásokat. fidesz- mszp-jobbik. ...hát ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.